|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Flashget pomoć
Ovako. Instalirao sam Flashget za skidanje rapidshare fileova... prema nečijoj preporuci na ovom forumu, dodao sam i flashgot za firefox gdje god me tražilo, i gdje god postoji ta opcija dodao sam svoj premium acc. username i pwd. e sad - kad selektiram 1 ili 10 file-ova, svejedno, i poželim skinuti s flashget-om on me ni skine file imena npr. BBC.F.W.W.mvg.Ep.1.by.Zai.part2.rar ali taj file ima ravno 8KB ima li itko ideju kako gada natjerati da skida 100MB file a ne izvodi ovakve kerefeke? prije sam koristio RapGet(koji vise ne radi) i Cryptload(koji ne da je pun trojanaca neg valjda niš drugo ni nema). unaprijed puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas li Premium acc.? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Napisao je da ima. Meni se čini da su ti linkovi mrtvi...obično kad je dead link onda bude tak,8kb,6kb... Probaj neki drugi link skinut... P.S.Kad ideš u add a new download,uvijek ti mora pisati user name i pass...pod "login to server"...to sam znao zaboravit upisat pa bi mi skinulo isto cca 6kb po linku.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dok dodajes nove linkove za download, na onom prozoru kaj se otvori, stisni "advanced", oznaci "login to server", upisi username i pass (mozes i DL lokaciju odabrat) i dolje klikni na "save as default". To je ako se dobro sjecam meni pomoglo jer nista drugo nije! ![]() Naravno, moze biti da su mrtvi linkovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ups. Nisam vidio. Probaj ovo sto su decki rekli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
i da probao sam i neke druge linkove...neće i neće |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
našao sam problem...upisao sam krivi password... neki ljudi stvarno trebaju nazad na drvo...pa brat koštice i plijeviti nametnike iz krzna... ipak, puno hvala na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Legendo! ![]() ![]()
|
|
Oglas
|