![]() |
Flashget pomoć
Ovako.
Instalirao sam Flashget za skidanje rapidshare fileova... prema nečijoj preporuci na ovom forumu, dodao sam i flashgot za firefox gdje god me tražilo, i gdje god postoji ta opcija dodao sam svoj premium acc. username i pwd. e sad - kad selektiram 1 ili 10 file-ova, svejedno, i poželim skinuti s flashget-om on me ni skine file imena npr. BBC.F.W.W.mvg.Ep.1.by.Zai.part2.rar ali taj file ima ravno 8KB ima li itko ideju kako gada natjerati da skida 100MB file a ne izvodi ovakve kerefeke? prije sam koristio RapGet(koji vise ne radi) i Cryptload(koji ne da je pun trojanaca neg valjda niš drugo ni nema). unaprijed puno hvala! |
Imas li Premium acc.?
|
Citiraj:
Meni se čini da su ti linkovi mrtvi...obično kad je dead link onda bude tak,8kb,6kb... Probaj neki drugi link skinut... P.S.Kad ideš u add a new download,uvijek ti mora pisati user name i pass...pod "login to server"...to sam znao zaboravit upisat pa bi mi skinulo isto cca 6kb po linku. |
Dok dodajes nove linkove za download, na onom prozoru kaj se otvori, stisni "advanced", oznaci "login to server", upisi username i pass (mozes i DL lokaciju odabrat) i dolje klikni na "save as default". To je ako se dobro sjecam meni pomoglo jer nista drugo nije! :)
Naravno, moze biti da su mrtvi linkovi. |
Ups. Nisam vidio. Probaj ovo sto su decki rekli.
|
Citiraj:
i da probao sam i neke druge linkove...neće i neće |
našao sam problem...upisao sam krivi password...
neki ljudi stvarno trebaju nazad na drvo...pa brat koštice i plijeviti nametnike iz krzna... ipak, puno hvala na pomoći :D |
Legendo! :goood::lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10. |