|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
![]() Evo možda je malo nejasan naziv posta ali konkretno zanima me jedna jednostavna stvar... U posljednje se vrijeme poprilično priča o naručivanju robe izvana pa pa evo jednog laičkog pitanja. Da li roba sa spomenutog kontinenta radi na našoj energetskoj mreži bez nekih dodatnih invazivnih metoda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
komponente rade. sve što treba struju direktno, trebaš adapter, jer ameri imaju 110V, 60Hz. a mi imamo 220V, 50Hz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala sused... Samo sad me zanima di se ti adapteri mogu nabavit i jesi mislio cijeli adapter za hardware ili samo adapter sa 220/50 na 110/60? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Adapter ti treba samo za napajanje i samostalne stvari koje se napajaju putem utičnice. Za komponente u računalu, ne treba nikakav adapter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima ih za kupit u chipoteki, te raznim trgovinama elektronike... samo moraš pazit, da kupiš dovoljno jak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ma sve sam to sad shvatio ali me sad zanima kako se kreću cijene tih adaptera i di se mogu nabavit da ne bi ispalo da me sam adapter dođe više od samog uređaja... ![]() ![]() Ups sad vidio da ste postali... Pardon na duplom postu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
8061403001 Adapter 220V > 110V 300 W 240kn u chipoteci. moze 220/110 ili obrnuto. dvije uticnice americkog tipa i jedna europskog.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U današnje vrijeme 90% adaptera koji dolaze sa laptopima, podržavaju obe električne mreže tako da s time nema problema.
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() http://www.tehnocentar.hr/maloprodaj...rticle&id=6010
![]() |
|
|
Oglas
|