|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Homeworld 2 challenge
pozdrav svima ![]() u nedostatku dobre konkurencije...zapravo nikakve konkurencije u mojoj najdrazoj strategiji, spreman sam na ocajne mjere ![]() dakle, skidam rukavice... : igracu koji me dobije dvije od tri moguce partije uplacujem na racun za pivu i cevape (50kn?) igra se verzija 1.1, preko hamachia dvije partije ja biram mapu i uvjete igre (nista podlo...standardna mapa i starting money po mojoj volji), jednu vi jedna partija dnevno max kontaktirati me mozete preko pm-a, msna: omega.hr@hotmail.com, icq: 346664364 ili tu na ovoj temi bring it on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Strasno... jos trazis ekipu ![]() Evo kako nemam neta bas sam neki dan po 6 puta presao SP.... Trebala bi to biti igra desetljeca uz rame sa Dungeon Kepperom 2 ![]() Ajd javim se kada slozim net ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ajde... samo se ti javi ![]() ja sam uvijek za dobru partiju... bilo sad ili za par godina ![]() igra je nenad***iva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
bump ![]() 0 izazivaca do sada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|