|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Prženje zipova
Trebao bi pržiti nekoliko povećih zipova, od veličine 3-4.5GB. Nero ne dopušta jedan tako veliki format da se prži u ISO formatu, a želio bi ga u tom formatu spržiti (uglavnom jer me pržilica zezala kada sam isprobavao UDF itd.) Interesira me kako je najbolje spržiti takve zipove (neki drugi program koji možda dopušta tu veličinu u ISOu, neki program koji bi jedan zip podijelio na više njih itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
ISO oblik ima uvijek ista ogranicenja. Stavi na UDF, ali ne UDF/ISO i nebi trebalo biti nikakvih problema. To je samo nacin zapisivanja. Ako prza radi na ISO modu, 99% bi trebala i na UDF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne znam, htio bi spržiti kao ISO da vidim da me možda ne zeza pržilica samo pri prženju UDFa. Eto o problemu možeš ovdje vidjeti: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109792 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, vidio sam. Mislim da ti prza nije ispravna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A da jednostavno te velike zipove RARom podijeliš na više manjih (700mb?) i onda spržiš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš oboje, ali bolje prvo raspakiraj jer će ti kasnije biti lakše i brže otpakirati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne postoji način da nakalemiš 4gb file na ISO disk s nikakvim programom jer je to ograničenje samog ISO formata a ne programa, prema tome ili prepakiraj te arhive ili probaj s nekim drugim fajlovima radi li ti ISO kako treba... ![]() Mislim da rezati arhive sa hj splitom nema neke logike, ako treba prepakirati bolje je onda napravit novu arhivu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|