![]() |
Prženje zipova
Trebao bi pržiti nekoliko povećih zipova, od veličine 3-4.5GB.
Nero ne dopušta jedan tako veliki format da se prži u ISO formatu, a želio bi ga u tom formatu spržiti (uglavnom jer me pržilica zezala kada sam isprobavao UDF itd.) Interesira me kako je najbolje spržiti takve zipove (neki drugi program koji možda dopušta tu veličinu u ISOu, neki program koji bi jedan zip podijelio na više njih itd.) |
ISO oblik ima uvijek ista ogranicenja. Stavi na UDF, ali ne UDF/ISO i nebi trebalo biti nikakvih problema. To je samo nacin zapisivanja. Ako prza radi na ISO modu, 99% bi trebala i na UDF
|
Ne znam, htio bi spržiti kao ISO da vidim da me možda ne zeza pržilica samo pri prženju UDFa.
Eto o problemu možeš ovdje vidjeti: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109792 |
Da, vidio sam. Mislim da ti prza nije ispravna.
|
Citiraj:
A da jednostavno te velike zipove RARom podijeliš na više manjih (700mb?) i onda spržiš? |
Da li ga u WinRARu moram prije extraktati pa onda zipati ili mogu omda zipani već nekako podijeliti?
|
Možeš oboje, ali bolje prvo raspakiraj jer će ti kasnije biti lakše i brže otpakirati.
|
HJ Split iskoristi da podjeliš te Rarove i prži...
|
Ne postoji način da nakalemiš 4gb file na ISO disk s nikakvim programom jer je to ograničenje samog ISO formata a ne programa, prema tome ili prepakiraj te arhive ili probaj s nekim drugim fajlovima radi li ti ISO kako treba... :kafa:
Mislim da rezati arhive sa hj splitom nema neke logike, ako treba prepakirati bolje je onda napravit novu arhivu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |