|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Evo napokon sam stigao doma nakon 6 teških dana provedenih U rječkoj bolnici na sušaku. Možda su neki primjetili da me neko vrijeme nema na forumu. Pao sam s motora kod Pasjaka dok sam se vraćao iz Udina (60km od trsta). Hitna me dovela u bolnicu. Na svu sreću samo sam slomio lakat desne ruke i isti dan (oko 8 sati nskon pada) sam operiran. Imam žice u laktu. Evo priložene slike. Ostalo tijelo mi je svo natučeno (pogotovo desna noga) i jedva hodam. Jedva sam ovaj text ispisao lijevom rukom ![]() Sad mi ostaje teško ljeto sa rehabilitacijom. A ostao mi je još samo jedan ispit do diplomskog
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma tebi treba uzeti lemilicu i motor iz ruku ![]() Kad god se dočepaš jednog od tog dvoje napraviš kaos...Ajd oporavi se brzo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Hospitalizacija
Citiraj:
![]() Nadam se da buš se oporavil i da buš se držao terapije, to je dosta bitno. Koliko me sjećanje služi-bolovi u laktu su jedni od "zanimljivijih", baš ih se nekak ne volim sjećat ![]() Uglavnom-želim ti brz oporavak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
nije valjda si si sam kriv sto si divljao ili ti je neki auto izletio?? zelim ti sto brzi oporavak
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Želim ti brz oporavak! ![]()
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
kako si pao? pri kojoj brzini i sto si sve slomio?
![]() |
#9 |
PC maher
|
Brz oporavak želim, pošto i sam radim u bolnici nagledao sam se ja i gadnijih stvari. Ima u svemu tome i jedna dobra stvar, naučićeš pisati lijevom rukom, a morati ćeš i naučiti pišati lijevom rukom , al jebiga svako zlo za neko dobro! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
uf.....lose lose.... ajd ozdravi brzo. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
|
hvala na željama. Samo sam to slomio. Znam da je terapija bitna, ipak je to zglob. Trenutno me jebe što ne mogu pikati skoro niti jednu igru. Išao sam oko 60kmh i svojom dekoncentracijom završio u zidu (nije ravan zid, nego onaj zid sa šiljastim polmetarskim kasmenjima koji vire, a nastali su kopanjem ceste.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
tualatin maniac
|
Citiraj:
želim ti brz oporavak i natrag na svoj bajk u nove avanture!
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uf gadno. Ajd brzo ozdravi. Budes nastavio s motorom? Cisto me zanima.
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kak je tor rekao, ostavi se lemilice i motora. ![]() Brzo ti nama ozdravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
uf meni je frend jos prije Nove godine sjebao lakat(na paintballu LOL) i do nedavno je isao na terapije... zajebana stvar. zelim ti brz oporavak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Dvojici sam frendova stajao na sprovodu zbog motora. Najmanje kad se razbijes (brzi oporavak zelim svejedno) to prodje. Ali puno je mladih fuckera iz proslosti koji danas pisaju krv, umiru od sinusa i bubrezi im ne nedaju sna. Citavi zivot bez kacige, bez pojasa, sve to ima svoju cijenu. Mnogi takvi (moj ujak) *ebaci danas pokusavaju odgovoriti svoje bliznje od tog instrumenta brzine ako se misle i oni tako voziti. Ta atraktivnost free-air voznje ima skupu cijenu za zdravlje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Čim popravim motor, a to će bit možda na kraju ljeta.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
That's the spirit ![]()
![]() |
#19 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ma pitam jer imas 2 kosti u podlaktici... bice da si samo 1 slomio... nije strasno proc ce brzo samo ne znam kad ces opet tennis igrat... ![]()
![]() |
#20 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ajde, budi sretan što si živ. Kako je to rekao moj pokojni nono, ne znaš vozit motor dok bar jedno 10 puta ne padneš s njega. Koliko je i on puta pao sa svojeg starog Ariela... Želim ti brz oporavak, Clockane! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
Ah žice i šarafi u zglobovima poznato. Imal sam ja Šarfčinu od 15cm u kuku 14. mjeseci. Vozit motor bez kacige je izuzetno inteligenta stvar.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Re: Hospitalizacija
Citiraj:
Ma jebeš to kaj je tebi, reci ti nama u kakvom je stanju motor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato svi koji brijete na motore, kupite si neke polovne problematike i trk na livadu i tamo ispunite kvotu od deset padanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Headbangig Grunf!
|
zgleda gore nego kaj je zapravo barm ja tak mislim. Slomljen lakat je jako dobra stavr kad se zabiješ u zid. Nemate pojma koji je divan osječaj kad rokneš s bicikla pri jedno 35km/h jer ti je guma zepela u šini i zletiš na beton i na jedvite jade ne udraiš istom u beton.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
od LemilicE
|
Re: Re: Hospitalizacija
Citiraj:
Motor još nisam stigao pogledat, to su mi frendovi rekli. @bellephoron slomljen mi je olecharon (ili tako nekako)
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|