![]() |
Hospitalizacija
Evo napokon sam stigao doma nakon 6 teških dana provedenih U rječkoj bolnici na sušaku.
Možda su neki primjetili da me neko vrijeme nema na forumu. Pao sam s motora kod Pasjaka dok sam se vraćao iz Udina (60km od trsta). Hitna me dovela u bolnicu. Na svu sreću samo sam slomio lakat desne ruke i isti dan (oko 8 sati nskon pada) sam operiran. Imam žice u laktu. Evo priložene slike. Ostalo tijelo mi je svo natučeno (pogotovo desna noga) i jedva hodam. Jedva sam ovaj text ispisao lijevom rukom :rambo: Sad mi ostaje teško ljeto sa rehabilitacijom. A ostao mi je još samo jedan ispit do diplomskog |
Ma tebi treba uzeti lemilicu i motor iz ruku:D
Kad god se dočepaš jednog od tog dvoje napraviš kaos...Ajd oporavi se brzo:beer: |
Re: Hospitalizacija
Citiraj:
Nadam se da buš se oporavil i da buš se držao terapije, to je dosta bitno. Koliko me sjećanje služi-bolovi u laktu su jedni od "zanimljivijih", baš ih se nekak ne volim sjećat:) Uglavnom-želim ti brz oporavak. |
nije valjda si si sam kriv sto si divljao ili ti je neki auto izletio??
zelim ti sto brzi oporavak |
Želim ti brz oporavak!:beer:
|
kako si pao? pri kojoj brzini
i sto si sve slomio? |
uffff i onda se ljudi čude što ne volim bajkove (i loše bajkere).....
nadam se da bu sve bez trajnih posljedica (čitaj: no more head shots u FPS igrama) i da ćeš što prije biti ponovno u "sedlu" :beer: |
jeeeeeeeeeeeeeboteeee....
sva sreca da si ziv! brz oporavak! :beer: |
Brz oporavak želim, pošto i sam radim u bolnici nagledao sam se ja i gadnijih stvari.
Ima u svemu tome i jedna dobra stvar, naučićeš pisati lijevom rukom, a morati ćeš i naučiti pišati lijevom rukom , al jebiga svako zlo za neko dobro!:beer: |
uf.....lose lose....
ajd ozdravi brzo. :) |
hvala na željama.
Samo sam to slomio. Znam da je terapija bitna, ipak je to zglob. Trenutno me jebe što ne mogu pikati skoro niti jednu igru. Išao sam oko 60kmh i svojom dekoncentracijom završio u zidu (nije ravan zid, nego onaj zid sa šiljastim polmetarskim kasmenjima koji vire, a nastali su kopanjem ceste. |
Citiraj:
želim ti brz oporavak i natrag na svoj bajk u nove avanture! |
Uf gadno. Ajd brzo ozdravi.
Budes nastavio s motorom? Cisto me zanima. |
Kak je tor rekao, ostavi se lemilice i motora. :D
Brzo ti nama ozdravi. |
...
uf meni je frend jos prije Nove godine sjebao lakat(na paintballu LOL) i do nedavno je isao na terapije...
zajebana stvar. zelim ti brz oporavak! |
Dvojici sam frendova stajao na sprovodu zbog motora.
Najmanje kad se razbijes (brzi oporavak zelim svejedno) to prodje. Ali puno je mladih fuckera iz proslosti koji danas pisaju krv, umiru od sinusa i bubrezi im ne nedaju sna. Citavi zivot bez kacige, bez pojasa, sve to ima svoju cijenu. Mnogi takvi (moj ujak) *ebaci danas pokusavaju odgovoriti svoje bliznje od tog instrumenta brzine ako se misle i oni tako voziti. Ta atraktivnost free-air voznje ima skupu cijenu za zdravlje. |
Citiraj:
Čim popravim motor, a to će bit možda na kraju ljeta. |
That's the spirit :beer:
|
ma pitam jer imas 2 kosti u podlaktici... bice da si samo 1 slomio...
nije strasno proc ce brzo samo ne znam kad ces opet tennis igrat... :D |
Citiraj:
|
Ajde, budi sretan što si živ. Kako je to rekao moj pokojni nono, ne znaš vozit motor dok bar jedno 10 puta ne padneš s njega. Koliko je i on puta pao sa svojeg starog Ariela...
Želim ti brz oporavak, Clockane!:beer: |
Ah žice i šarafi u zglobovima poznato.
Imal sam ja Šarfčinu od 15cm u kuku 14. mjeseci. Vozit motor bez kacige je izuzetno inteligenta stvar. |
|
Re: Hospitalizacija
Citiraj:
Ma jebeš to kaj je tebi, reci ti nama u kakvom je stanju motor :p :beer: i brz oporavak. |
Citiraj:
Zato svi koji brijete na motore, kupite si neke polovne problematike i trk na livadu i tamo ispunite kvotu od deset padanja :D |
Bome je malo gadno na slici, ali kakve sam padove vidio, moglo je i gore.
Brz oporavak i još mnoogoo motora i dodatne opreme! |
Citiraj:
|
zgleda gore nego kaj je zapravo barm ja tak mislim.
Slomljen lakat je jako dobra stavr kad se zabiješ u zid. Nemate pojma koji je divan osječaj kad rokneš s bicikla pri jedno 35km/h jer ti je guma zepela u šini i zletiš na beton i na jedvite jade ne udraiš istom u beton. |
Citiraj:
|
Re: Re: Hospitalizacija
Citiraj:
Motor još nisam stigao pogledat, to su mi frendovi rekli. @bellephoron slomljen mi je olecharon (ili tako nekako) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |