|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
bojanje antec 900
sljedeci tjedan trebo bi mi stici antec 900 unutrasnjost mu je siva-bijela pa bi to htejo prebojati u crno, pa sad koju boju da koristim ,neki lak ili ? obicni lak onaj po 20 kuna , jeli mi treba sto drugo ? bit ce još dosta modova na njemu al sad me ovo zanima pa cemo dio po dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da to sam cito,al to je unutrasnjos kucista, mislio sam na nekim crnim mat sprejem obojati preko originalne boje bilo to bilo u redu Zadnje izmijenjeno od: croclocker. 17.05.2008. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Bilo bi samo pazi da ti nije masno nigdje dakle kad otvarš case radi to s gumenim rukavicama da ti ne ostaju masne fleke od prstiju (kad već odma farbaš novo da si uštediš pranje i gluposti) i provjei da je sve čisto, i odma špricaj, to je zato da ti ne otpada poslje lak na tim masnim flekama...
![]() |
#5 |
Registered User
|
Jup obični sprej će proči. Samo prije sve lijepo očisti da nema prašine/prljavštine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
znaci da predem nekom krpicom i nekim sredstvom za ciscenje i kad se osusi to da farbam onda |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ma ako je kučiste skroz novo onda samo sa krpicom malo i to je to. Ako je već bilo rabljeno onda nasprejaj sa nekim sredstvom za čišćenje i sve detaljno prebriši pa pričekaj da se osuši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja sam svoj case bojao s dupli colorom sjajno crnim aerosolnim sprejom koji se jako brzo suši i mogu reć da sam jako zadovoljan! tako da ti njega preporučujem, a isto kaj kaže ekipa pazi da ti je sve 100% suho i nemoj ga vani bojat jer će ti puno prljavštine napadat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
bojati cu ga u garazi, bojati cu mat crnom,necu da mi sjaji jer to je ipak unutrasnjost glupo mi izgleda ono sivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam bojao običnim autolakom samo kaj su ogrebotine neizbježne prilikom stavljanja komponenta +šrafljenje i pazi da ne obojiš vanjeske lajsne tj onde di dolazi bočna stranica zaštiti sa papirnatom ljepljivom trakom i to je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hvala na savjetu za lajsne mislio sam staviti gumice izmedu sarafa - držaca tak da ne ogrebem boju, imaju one gumice za vodu tanke pa cu sa njima probati jer ruzno izgleda kad se sarafi i onda ostanu ogrebotine |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
postupak bojanja je isti kao sto sam napisao u guide-u. osim sta izacis brusenje boje i poliranje, jer nema smisla ![]() moja preporuka oprati sa kucnim deterdentom za posude, jako dobro isprati sa puno vode, pobrisati pamucnom cistom krpom i ostaviti da se osusi nekih 6-10 sati. uvijek ti ostane vode na nedostupnim mjestima koje nemozes proci krpom. nakon toga bilo bi dobro da imas "masnu krpu" pri ruci. mozes je kupit u bilo kojem paint shopu. sa njom lagano skupljas prasinu i cestice sa kucista a ne ostavljas tragove nikakve. 3-4 tanko nanesena sloja boje i bacis jos 2 sloja mat prozirnog laka od istog proizvodaca po mogucnosti. ako koristis akrilne boje, slojeve nanosis u razmaku 10-15 minuta. za sinteticke boje, pauza izmedu slojeva ti je 30-45 minuta ako ovako napravis, boja ce ti se puno teze zagrebati i duze ce ostati "svjeza" ![]() sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
hvala na savjetima omega mislio sam sve to raditi sa sprejem znaci uzmem obicni mat prvo 3-4 sloja pa onda prozirni lak javim se kad dode kuciste i onda idem na bojanje prvo pa onda ce ici malo po malo još modova |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|