|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Koji dvd-rw
Koji se sve dvd-ji daju s frimwerom pertvorit u doslojne przolice?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Koji dvd-rw
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
a-ha.....ima i NEC, a kak citam na drugim forumima uskoro isto spremaju i Pioneer i Philips.Ocito proizvodjaci nebu povlacili staru liniju i izbacivali novu...jedino ogranicenje firmwarea je kaj me je ponovno vratio sa "region all" na "region 2"...ali i to se da rijesiti.upravo trazim tweaking. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Daklem, kako se može iz nekoliko postova na forumu vidjeti, isplati se uzeti nec 2500, pa ga eventualno kasnije "pretvoriti" u 2510, i samim time dobiti jako puno. Inače vidim da ste nec ocijenili dosta dobro (oni koji ga imaju), a ja se dvoumim izmedju pionera, nec-a, a i plextora. No, kako za nec postoji frimwere za DL, sve mi se više sviđa, a i cijena mu je popularna. Dečki, kaj velite? Cijenim svaku Vašu informaciju bokac svima, ma gdje bili |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
"Velim" da prvo pričekaš da netko to stvarno isproba, jer još nije nitko, koliko znam. Pa da se ne zaje..š. Biće brzo. Al' će i DVD-i bit lagano skuplji od ostalih.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Kupio sam NEC-a i zasad nema problema. Jedino mi nije htio snimiti DVD-RW 1X ali to je ispravljeno sluzbenom 1.7 verzijom firmwarea. Nesluzbenu jos ne namjeravam staviti, bar dok ne izadju mediji ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
...........DVD +-R,RW ....... sada pise ...........DVD DL +-R,RW.....?..E, to je ono kaj ne kuzim. kaj znaci ono DL ? kak to da sam prije mogao snimati na brzini od 2.1 x a sad i NERO i drugi programi za snimanje pokazuju 4x ?! naravno, sa medijima koji podrzavaju 4 x. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
@tin DL bi bilo DualLayer valjda ![]() @vsantek5 trenutno je najbolji izbor NEC.... jedan od najjeftinijih a moze se flashat u DL recorder. za ostale nikad neznas dal ce se moc i kad ce se moc
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo-konačno sam i ja dobio pržu, Pioneer A07XLB...crnu ![]() Zanimljivo je da je sav soft Pinnacleov, mislio sam da će biti Nero. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |