![]() |
Koji dvd-rw
Koji se sve dvd-ji daju s frimwerom pertvorit u doslojne przolice?
|
Re: Koji dvd-rw
Citiraj:
|
|
Citiraj:
a-ha.....ima i NEC, a kak citam na drugim forumima uskoro isto spremaju i Pioneer i Philips.Ocito proizvodjaci nebu povlacili staru liniju i izbacivali novu...jedino ogranicenje firmwarea je kaj me je ponovno vratio sa "region all" na "region 2"...ali i to se da rijesiti.upravo trazim tweaking. |
Citiraj:
|
Daklem, kako se može iz nekoliko postova na forumu vidjeti, isplati se uzeti nec 2500, pa ga eventualno kasnije "pretvoriti" u 2510, i samim time dobiti jako puno. Inače vidim da ste nec ocijenili dosta dobro (oni koji ga imaju), a ja se dvoumim izmedju pionera, nec-a, a i plextora. No, kako za nec postoji frimwere za DL, sve mi se više sviđa, a i cijena mu je popularna.
Dečki, kaj velite? Cijenim svaku Vašu informaciju bokac svima, ma gdje bili |
"Velim" da prvo pričekaš da netko to stvarno isproba, jer još nije nitko, koliko znam. Pa da se ne zaje..š. Biće brzo. Al' će i DVD-i bit lagano skuplji od ostalih.
|
Kupio sam NEC-a i zasad nema problema. Jedino mi nije htio snimiti DVD-RW 1X ali to je ispravljeno sluzbenom 1.7 verzijom firmwarea. Nesluzbenu jos ne namjeravam staviti, bar dok ne izadju mediji :D
|
Citiraj:
...........DVD +-R,RW ....... sada pise ...........DVD DL +-R,RW.....?..E, to je ono kaj ne kuzim. kaj znaci ono DL ? kak to da sam prije mogao snimati na brzini od 2.1 x a sad i NERO i drugi programi za snimanje pokazuju 4x ?! naravno, sa medijima koji podrzavaju 4 x. |
Citiraj:
@tin DL bi bilo DualLayer valjda :) @vsantek5 trenutno je najbolji izbor NEC.... jedan od najjeftinijih a moze se flashat u DL recorder. za ostale nikad neznas dal ce se moc i kad ce se moc |
A ljudi moji, živi bili pa vidili.
|
Evo-konačno sam i ja dobio pržu, Pioneer A07XLB...crnu:)
Zanimljivo je da je sav soft Pinnacleov, mislio sam da će biti Nero. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |