|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Novi procesor u kućištu - pomozite!
kupio sam Athlon 2400+ i istalirao ga. Prije sam imao Duron 1300MHz. Problem je što u 3D Marku 03 dobijam skore od 2500 marka, a graf. mi je Radeon 9600 s 128MB. U 3DMarku 2001 skore je 8890, a i igre rade ok. Je li to u redu i da li trebam reinstalirati Windowse XP? Matična je Abit nf7 s 256 RAM-a . Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Problem je u tome sto ti mislis da imas problem. Ali gle.... uopce nemas problema (barem ne s kompom). Pa i sam kazes da ti igre rade ok. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
pa kad god stavljas nov ihardware bilo bi ok instalirat windowse,za 3d m,ark score ti je ok s obzirom da se radi o cistoj 9600,a mislim da nebudes dobio prervise od nje!3d mark su ti samo brojke i to ti je za k..ac!ako ti sve igre rade na tebi dovoljnim postavkama onda se nemas kaj brinut radi toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nemoras instaliravati wine ako sve radi ok, ali ja bi reinstal nabacio ...
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
E ljudi hvala vam, tako mi se nije dalo ponovno instalirat Windowse... Pozdrav! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() a linuxi sa par entera zbog promjene hardwarea rade kao i nakon instalacije ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Mislim da kod mijenjanja proca ne bi trebalo vindoze instaliravat. Ja u jednom danu bio kroz komp provukao 5 procova, i ništa nije bilo sporije... Ionako je sve to u BIOS-u, ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Moja tvrdnja stoji za promjenu VGA, RAMa, CPUa, modema i inih PCI/VGA/ISA kartica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..starija garda
|
Citiraj:
PROC nista ne utjece na rad windowsa.. tu nema nekih drivera i sta ti ja znam ![]() ![]() nema potrebe za ikakvim prestimavanjem, osim eventualno u igrama pomaknut efekte s low na medium ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() sto se tice PCI/VGA/ISA kartica , ali i AGPkartica, nikad neznas ![]() uz malo srece i uspjesne deinstalacije starog hardwarea, mozda novi i proradi bez beda.. (win98 i sl. tu nebi uopce spominjao vec se drzim WINXPa )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Mozda sam i u krivu ali vec ce se netko javiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Pri mijenjanju proca, memorija, modema i sl. zaista nema potrebe za instalacijom ili reinstalacijom Windovsa, to se prakticira kad se mijenja matična sa drugim čipsetom i sl. Ja sam prelazio sa KT600 čipseta na ovaj sada nForce 2 i naravno problemi su bili ogromni jedva sam natjerao komp da radi ali naravno format:c/s je sve riješio i nova čista instalacija. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|