|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() U mpg video datoteke htio bih ukomponirati novi zvuk/muziku, na način da kao rezultat ostane mpg datoteka približne kvalitete kao izvorna. Molim za sugestiju o tome koji program koristiti (po mogućnosti freeware ili trial jer će mi za sve obrade trebati svega 2-3 dana). Ja sam našao više programa koji obavljaju ovake obrade, no svi su neodgovarajuće rješenje jer snimaju mpg samo u avi format. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, za MPEG obradu općenito koristim MPEG Video Wizard ili Pinnacle Studio i gotovo sam siguran da u oba progija možeš napraviti to što želiš. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
File > Mpeg Tools Tu sad imaš Demultiplex (razdvajanje slike i zvuka) i Multiplex (spajanje slike i zvuka). Sve se radi bez mjenjanja kvalitete, tj. ako želiš staviti novi zvuk najprije napraviš demultiplex i onda s dobivenim videom napraviš multiplex dodavši novi zvuk.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Domy_os - hvala, pogledao sam za oba programa. Čime mi se prevelikim (250 Mb), pa vjerujem da bi bili prekomplicirani za laika kome će trebati jednokratno? Costa - također hvala i dodatno pitanje na koji si TMPGEnc mislio (MPEG Editor 2 ili 4.0 XPress)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
MPEG Video Wizard je 10-20 MB... ![]() Obični TMPGEnc (freeware) ili TMPGEnc Plus (shareware), verzija 2.52 je mislim najnovija...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|