![]() |
mpg audio i video mikser
U mpg video datoteke htio bih ukomponirati novi zvuk/muziku, na način da kao rezultat ostane mpg datoteka približne kvalitete kao izvorna.
Molim za sugestiju o tome koji program koristiti (po mogućnosti freeware ili trial jer će mi za sve obrade trebati svega 2-3 dana). Ja sam našao više programa koji obavljaju ovake obrade, no svi su neodgovarajuće rješenje jer snimaju mpg samo u avi format. |
Hm, za MPEG obradu općenito koristim MPEG Video Wizard ili Pinnacle Studio i gotovo sam siguran da u oba progija možeš napraviti to što želiš. ;)
|
Citiraj:
File > Mpeg Tools Tu sad imaš Demultiplex (razdvajanje slike i zvuka) i Multiplex (spajanje slike i zvuka). Sve se radi bez mjenjanja kvalitete, tj. ako želiš staviti novi zvuk najprije napraviš demultiplex i onda s dobivenim videom napraviš multiplex dodavši novi zvuk. |
Domy_os - hvala, pogledao sam za oba programa. Čime mi se prevelikim (250 Mb), pa vjerujem da bi bili prekomplicirani za laika kome će trebati jednokratno?
Costa - također hvala i dodatno pitanje na koji si TMPGEnc mislio (MPEG Editor 2 ili 4.0 XPress)? |
MPEG Video Wizard je 10-20 MB... ;)
Obični TMPGEnc (freeware) ili TMPGEnc Plus (shareware), verzija 2.52 je mislim najnovija... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |