|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() dakle trebal bi kupit Premium account od rapida na 6 mjeseci (.com), još se nisam registriral na PayPal nego da ja vas prvo preispitam onda ja nastupam ![]() dakle, jel je to opće izvedivo? "moj" račun je u kn, a kolko vidim treba se plaćat u eurima...jel dojde kaj skuplje? što sve točno trebam napravit da bi transakcija bila uspješno obavljena...hehe ajd tnx. ljudi jer će acc uskoro...(bar se nadam) ![]() ![]() p.s. "malko" mi je hitno...tnx. ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 23.12.2006. u 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
|
ajde zna ko, Hamm mi je javio da će saznat u srijedu (tnx.)...al sam nestrpljiv pa ak ima ko bilo kakvu informaciju zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego bio je covjek tu na pce prodavao rapid accove ono sve legalno tako da potrazi malo po forumu... da me ubijes nemrem se sjetiti imena ![]()
![]() |
#4 | |
/
|
Citiraj:
ajd probaj se sjetit imena il ičeg povezanog s njim...ajd bum sad probal najt makar sumnjam.... ![]() EDIT: jel ertuzio? ajd bum ga probal dobit pa bum videl...tnx. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Cek al pa gdje je problem, ak imas karticu i ak rapid ima podrzan paypal nevidim cemu komplikacije. Valuta se sama automatski convertira tak da se nemoras brinuti oko toga. Sam se regas i gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
/
|
vjerojatno bum zel od ertuzia, btw. ima ko ko je vec zel od njega da znam da nije prijevara...? tnx. EDIT: jako je hitno još sam 2 dana (dok se sve sredi i prebaci...) pa ajd javite se ak je ko zel od njega...tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|