![]() |
PayPal & RapidShare (hitno)
dakle trebal bi kupit Premium account od rapida na 6 mjeseci (.com), još se nisam registriral na PayPal nego da ja vas prvo preispitam onda ja nastupam :D
dakle, jel je to opće izvedivo? "moj" račun je u kn, a kolko vidim treba se plaćat u eurima...jel dojde kaj skuplje? što sve točno trebam napravit da bi transakcija bila uspješno obavljena...hehe ajd tnx. ljudi jer će acc uskoro...(bar se nadam) :o :beer: p.s. "malko" mi je hitno...tnx. :D |
ajde zna ko, Hamm mi je javio da će saznat u srijedu (tnx.)...al sam nestrpljiv pa ak ima ko bilo kakvu informaciju zahvaljujem :beer:
|
nego bio je covjek tu na pce prodavao rapid accove ono sve legalno tako da potrazi malo po forumu...
da me ubijes nemrem se sjetiti imena :) |
Citiraj:
ajd probaj se sjetit imena il ičeg povezanog s njim...ajd bum sad probal najt makar sumnjam.... :( EDIT: jel ertuzio? ajd bum ga probal dobit pa bum videl...tnx. ;) |
|
Cek al pa gdje je problem, ak imas karticu i ak rapid ima podrzan paypal nevidim cemu komplikacije. Valuta se sama automatski convertira tak da se nemoras brinuti oko toga. Sam se regas i gotovo...
|
vjerojatno bum zel od ertuzia, btw. ima ko ko je vec zel od njega da znam da nije prijevara...? tnx.
EDIT: jako je hitno još sam 2 dana (dok se sve sredi i prebaci...) pa ajd javite se ak je ko zel od njega...tnx. :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |