|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Audio CD rip
Imam jedan orginalni cd koj je star recimo 2-3 godine i full je zgreban i ja bi ga u svrhu back upa htio prebacit u mp3 al nemogu ga ocitat, ima onu will not play on mac/pc oznaku, uglavnom probo sam u eacu da cita TEC drugacije al samo rosta i nista nebude prijedlozi?
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako vec imas original cd vise ti se isplati mp3-ce skinit s neta nego se mucit sa zastitom, izgrebanoscu itd. full cd sripan u 128kbps ima 70-80 MB a za to skinit s 56kbps modemom treba ti 4 sata
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ja to znam al ja ne padam na 128kbit ja cu ovo s ripat u vbr ili 192 kbit, i cd se cita jako ljepo u cd playeru...
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
![]() je al opet, veca je fora sam napravit ak ide..a mozes i kvalitetnije. Kolko ja znam ima 2 vrste zastite audio CD-a... i citac mora to podrzacat u hardware-u firmwareu... (Znam da nec 2510 podrzava) Ali nisam nikad probal jel u kolekciji imam samo normalne CD-e , ni jedan sa novijim vrstama zastite...
__________________ |
![]() |
#5 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Audio CD rip
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako se ne varam ta zaštita koristi dva sessiona na disku da zavara komp. otvori to u neru i napravi image samo većeg sessiona. onda ga baci u neki virtual cd soft i izripaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma to inace napravim al ovaj disc nece nista ne pali... edit: evo ovaj tren mi je frend dao svoj cd isti i sad radi! Nec 2510 ga odma ocito isti cd kupljen u isto vrjeme ocito da je moj disk odapeo papke
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|