![]() |
Audio CD rip
Imam jedan orginalni cd koj je star recimo 2-3 godine i full je zgreban i ja bi ga u svrhu back upa htio prebacit u mp3 al nemogu ga ocitat, ima onu will not play on mac/pc oznaku, uglavnom probo sam u eacu da cita TEC drugacije al samo rosta i nista nebude prijedlozi?
|
ako vec imas original cd vise ti se isplati mp3-ce skinit s neta nego se mucit sa zastitom, izgrebanoscu itd.
full cd sripan u 128kbps ima 70-80 MB a za to skinit s 56kbps modemom treba ti 4 sata |
ja to znam al ja ne padam na 128kbit ja cu ovo s ripat u vbr ili 192 kbit, i cd se cita jako ljepo u cd playeru...
|
:D
je al opet, veca je fora sam napravit ak ide..a mozes i kvalitetnije. Kolko ja znam ima 2 vrste zastite audio CD-a... i citac mora to podrzacat u hardware-u firmwareu... (Znam da nec 2510 podrzava) Ali nisam nikad probal jel u kolekciji imam samo normalne CD-e , ni jedan sa novijim vrstama zastite... |
Re: Audio CD rip
Citiraj:
|
Linux K3B,njega takve zaštite ne brinu puno:) :)
|
Ako se ne varam ta zaštita koristi dva sessiona na disku da zavara komp. otvori to u neru i napravi image samo većeg sessiona. onda ga baci u neki virtual cd soft i izripaj...
|
ma to inace napravim al ovaj disc nece nista ne pali...
edit: evo ovaj tren mi je frend dao svoj cd isti i sad radi! Nec 2510 ga odma ocito isti cd kupljen u isto vrjeme ocito da je moj disk odapeo papke |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39. |