|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ozvucenje veslackog kluba
Ako moze kakav "pametni" prijedlog sta uzet za ozvucenje kluba. Dosad smo imali jadnu i bijednu liniju od nekih 500-tinjka kn i snalazili smo se sa njom. Nije potrebno ozvucenje u klasi disko klubova, cisto nesto pristojno da se moze cuti sta svira kad se pojaca. Cijena... pa, mozda do nekih 10 000kn pa nadolje. Sta manje, to bolje. Evo slikica : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Kakvih 10.000? kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
potrebna je kompletna oprema. reciver/cd/mp3 player + zvucnici |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
uh... ako nije problem konkretne prijedloge, jer uistinu nisam na ti sa audio tehnikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ok, zahvaljujem na smjernicama. pogledat cu malo sta ima u lokalnoj ponudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
"PA" ti znači da trebaš tražiti razglasnu opremu. obično je najlakše to potražiti kod firmi koje se bave ozvučavanjem koncerata. firme kojima je spcijalnost ozvučavanje prostora, dvorana i sl. su u principu (pre)skupi. blizu mene postoje dvije jače "razglasne" firme, ali mislim da je jednostavnije da ih potražiš bliže sebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma da... google mi je sapnuo sto je "PA" ![]() tnx svejedno na pojasnjenju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#12 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
eh da si pokrenuo topic prije nego se malerija završila... ugradbeni stropni zvučnici bi dusu dali... no ne vrijedi se sad zajebavat s tim, mada uz malo volje se da i to napravit ![]() prijedlog: stani nasred te cudno oblikovane prostorije ![]() pogledaj u kojem čošku ima struje - znaci da taj dio bude za komponente (moze bit i sredina zida, al onda treba neki ormaric ili polica ili sl.) onda promisli kud bi se dale provuc zice do zvucnika i gdje bi isti stajali (za povuc zice uzmite tenke kanalice i zbubajte ih na zid cim blize podu da bas ne bodu u oci, ili jos bolje, ako se daju zavuc iza lajsni) Kupite neke, recimo jamo samostojece zvucnike ako vam se da zezat: koliko vidim knaf je na stropu, probusi se rupa svaka 3-4metra, provuce se zica, ugrade se ugradbeni zvucnici u strop (cca 900kn komad, al sve ovisi) to nije problem knauferu zakrpat ako rezete pravilne oblike i sacuvate komade koje ste izrezali. eventualni je problem spustit zice po nekom zidu do pojacala/recievera, osim naravno ako je opet knauf u pitanju isto tako umjesto kanalica mozete provuci zice iza knaufa, pa se moze ic i na manje zvucnike koji bi na stalcima stajali na zidu (naravno uvijet je da je zid od knaufa, jerbo inace puno štemanja, a to mislim da ne dolazi u obzir, a i ne izgleda mi ko da je knauf) da se ne bacite u neki preveliki trosak, evo par prijedloga koji ce bit i vise nego dovoljni: linkovi iz vemila, kolko se sjecam da si iz zadra, a njega ima tam:P Receiver AV Yamaha HTR 6030 - 1099kn na akciji btw HTR je oznaka za home theater reciever, nema beda, svira on i na 6ch stereo, ustvari svira ko i ostali, samo kaj htr obicno imaju malo nize cijene od rx-ova alternativa u obliku rx-v461 za 1600kn nudi i usb s kojeg cita mp3ce i hdmi i svakakve điđe al mislim da to nije potrebno. ipak ak se ima, ko zna, mozda spojite i neki LCD ![]() CD/MP3 Player - e tu nemam pojma kaj da ti kazem, hmmm, ovak. ja imam Pioneer, ali to je DVD, naravno cita sve. ali je totalno neupotrebljiv, ili barem jako ograniceno, ukoliko nemas neki ekran na kojem mozes doc do menija (pogotovo kad je mp3 u pitanju)... preporuka, kad si vec u vemilu, ili gdje god ces kupovat, uzmi sa sobom jedan CD sa mp3cama, zamoli striceka tam da ga gurnes unutra i vidis kakav je za upravljanje na "čoravo"... kaj se zvuka tice, kaj god ljudi pricali sve je to isto (dobro osim audiofila). tu komponentu spoji preko Digital coax izlaza, tak da jamaha radi dekodiranje zvuka, a ne dvd uredjaj. uglavnom 350-500kn zvucnici mission m33i - 1700kn ili nesto slicno... ocete 2 il 4 svejedno... procjeni kak se da slozit u prostoru, naravno uzeci u obzir ostale stvari koje ce u istom stajati mission m31i 1200kn ili m32i 1500kn mislim da se vise isplate samostojeci, jer je manje zezanja oko postavljanja i kabliranja ako ti je pomoglo, super, ako nije hebga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Odluka je pala na : pojacalo - Australian Monitor AMC 120 zvucnici - Australian Monitor 30 WH.INKL.BRECKET (3 para = 6 zvucnika) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
skupa sa 50-ak metara audio kabela, ravnih 5000kn. sve naruceno u audiopro-croatia.com .... moram priznat da su poprilicno susretljivi sto se tice spustanja cijena ![]() osoblje je azurno, strucno i ljubazno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|