|
![]() |
#1 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
tko se boji ljeta jos, 3 za gros, 3 za gros...
ljeta se ne bojim ja tra la la la la daklen, umirem od dosade i padne mi na um "zasto nebi spustil napon proca pa probal kak to ide" i tako odo ja u bios, napon sa def 1,525 sputim na 1,41, clocknem cudo na 2,6, stavim sve coolere u kompu na 7 volti (ukljucujuci i onaj na grafi), zatvorim kantu, pokrenem prime95 (2 instance, svaka sa afinitetima na svom procu, HT tehnologija), stavim prioritete na high, zvrtim par puta 3dmark 01, jedanput 03, vrtim i dalje prime i nakon sat i pol temp je dosegla max 53°C... ni lose uzevsi u obzir kak je danas najtopliji dan u godini, da mi je u stanu pakleno vruce, komp zatvoren i na procu obican intel box cooler w/as5 i to na 7v! ljeta se ne bojim ja, tra la la la la.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam isto maknul Volcano sa svog jer ga idem malo modat da mogu metnut neki 8 cm vent, a ne ovo zujalo i sad mi je isto BOX gore. Ma nek se proc pati, baš me boli. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Klima je zakon! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
What's inside???
|
Citiraj:
ma to su muljatori! ak ti se po ljeti ne pocne ljustit farba sa zidova, nije fora... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
I,kakve bi performanse bile(naspram hlađenja zrakom)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Trenutno mi proc radi na 8x200@1,6v i temperatura dok nisam imao klimu je bila max 43°C ( 5h 100% opterecenje), a ni sada se nije puno smanjila (max 40°C). Sama dodirna povrsina bloka sa procesorom je kod mene katastrofalno obradjena. Rupa ima koliko hoces, a ni sam dizajn bloka nije bas najbolji, a pumpa je neka kitekat 400l/h. Koliko sam ja skuzio, ako hladis vodenim nisu bitni ventovi u kucistu vec ventovi na bloku (imao sam 3 80mm na kucistu i temp. je bila ista) i pumpa. A mislim da bi ti temp bile tek nesto manje jer bi ipak hladio CPU, GPU i NB a sve se to poprilicno grije, ali buka bi nestala. u attachmentu je slika bloka. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Dobar blok! Jeste li probali kada staviti radijator u frižider? Mislim nabaviti ću si (valjda) onaj mali frižider za coca cole i sl koji će biti odmah do radnog stola, pa razmišljam i o takvom vodenom. Koja bi temperatura vode mogla biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Madboy, kako bi bilo da stavim radijator na zadnju stranu kućišta? I to otprilike gdje je rupa za vent, s tim da bih ga odmaknuo od kućišta jedno 5 cm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
|
Joj već smo miljon puta rekli. Ako je temp vode, manja od sobne temp, dolazi do kondenzacije. To je loše. Zato se stavi veliki radijator i gotovo, nikakvi frižideri. 25C ili 40C isti vrag... @Madboy - pa čovječe šta to ne ispoliraš. Kupi 600, 800 i 1200 vodobrusni i na posao. Dobit ćeš puno bolje rezultate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
A evo našo sam svog starog celera kojeg ispolirao... 800, 1200, WD-40 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Ma polirao sam ja to. Nego kada sam pravio vodeno, kupio sam premalo brusnog papira, a nije mi se dalo ici kupovati jos, pa je ostalo tako ![]() Evo svakako sutra nemam sta raditi pa cu otici kupiti 1200 i polirat.
![]() |
#19 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bogme se Celer sjaji poštene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Moji duronci se smravaju pod ovim SK sedmicama ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|