|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Maticna je nova Gigabyte X38 DS5. Imam 5.1 sistem od Logitech-a, ima na maticnoj iza onih 3 konektora, crni, zeleni i naradzasti, ja sam u sva tri ustekal svoje zvucnike (bass i centralni + lijevi i desni + straznji lijevi i straznji desni). U programu Realtek HD Audio Manager sam postavil sve kak treba, dok kliknem na straznji desni cujem testni zvuk od straznjeg desnog i tak za sve radi. Ali dok pustim npr: muziku u media player-u ili bilo gdje v Windowsima zvuk se ne cuje. kak da to rijesim? Please HELP ![]() ____ Ako treba cijela konfiguracija: MDB Gigabyte X38 DS5,S775,DDR2,SATA,FW,GLAN CPU INTEL CORE 2 QUAD Q6600 RAM DDR 2 1GB 800MHZ KINGMAX x2 VGA ASUS EHA3870/HDTI/512MB DWD/RW PIONEER DUAL LAYER HDD WD 3200AAJS KUČIŠTE MODE COM MIDI TOWER C-707 LCD 400 W,CRNO NAPAJANJE CHIEFTEC 450W,ATX 2.0, 2X12V ACTIVE PFC |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
rjeseno, Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Molim ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
100% je bio taj problem, audio driver od vga kartice je blokirao pravi audio izlaz! ... moze se rijesiti na 2 nacina: 1. disable taj audio driver od kartice, 2. instalirati potrebni driver ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
ZNači to može biti prob? I samo se ode u postavke grafe i disebla to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ako postoji u catalyst panelu opcija da se to iskljuci onda ok... a taj device prepozna kao komponentu sto i jeste u sustini! odi na Device Menager i vidjeces da stoji upitnik kraj tog, uradi disable i dobijas zvuk 2999% ![]()
![]() |
#9 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ili mozete samo u control panelu pod sounds u padajucoj listi vratiti svoju staru karticu. A kad hocete nesto gledati putem HDMI-ja onda se stavi na tu "zvucnu" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|