|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Simulacija vožnje tenkom
Pozdrav, imate nekaj za preporučiti u odnosu na naslov ove teme? Da bude nekaj tipa kada u COD2 igrate onu misiju s tenkom.... Sve u svemu dajte preporuke. Lp i hvala. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mmm, i mene bi zanimalo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Probaj Panzer Killer za PC. Izašla je nedavno, ali nisam imao vremena uopće gledat na što liči.
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Red Orchestra? Iako tu tenkovi nisu u prvom planu. Recoil je bila ludilo igra, više arkada, ali zabavna ![]() Nema više dobrih vojnih simulacija osim par simulacija aviona, pogotovo ne tenkova, sve to moraš tražiti u igrama starim barem 5 god.
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
red orchestra ima tenkove. samo je prerealna reklo bi se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ovaj panzer killer..pa to je svega 200 i nekaj megi..heh..mislim da baš i nije nešto igra.. a tak bi se dala napraviti fina destruktiva igrica... simulacije leta mi baš i nisu nekaj privlačne ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Bilo je nesto sa tenkovima kad vozis tenk za Krajinu protiv RH vojske , stari ruski t-55 i 72 , nedavno sam to kod jednog frenda gledao , bolesno , ali ne mogu se sjetiti imena ![]() Nasao , to je demo samo izgleda : http://pcgames.gwn.com/downloads/fil...s_in_Fire.html |
![]() |
![]() |
#14 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Kupi Wartburga.
![]() |
#16 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|