![]() |
Simulacija vožnje tenkom
Pozdrav,
imate nekaj za preporučiti u odnosu na naslov ove teme? Da bude nekaj tipa kada u COD2 igrate onu misiju s tenkom.... Sve u svemu dajte preporuke. Lp i hvala. |
Mmm, i mene bi zanimalo :)
|
PSX emulator i Panzer Front
|
jedino što znam je recoil.tu furaš tenkom al ta je igra tolko stara.ufff nekih 8-10godina,tak nešto.u biti to je prva igra koju sam prešo
|
ok a nešto novije..da dobro izgleda i da mogu s tenkom proletavati kroz kuče dok mi iz winampa trešti Ramstain?
bilo bi cool naravno da mogu radii i damage na građevinama |
Citiraj:
Probaj Panzer Killer za PC. Izašla je nedavno, ali nisam imao vremena uopće gledat na što liči. |
ma gledao sam na jubotou panzer front...ma daj to je fakat "staro" tj. htio bi nekaj ljepšega ako se može nabaviti..idem vidjeti ovaj panzer killer
|
Red Orchestra? Iako tu tenkovi nisu u prvom planu.
Recoil je bila ludilo igra, više arkada, ali zabavna :) Nema više dobrih vojnih simulacija osim par simulacija aviona, pogotovo ne tenkova, sve to moraš tražiti u igrama starim barem 5 god. |
red orchestra ima tenkove. samo je prerealna reklo bi se :) sve je tako sporo :)
|
ovaj panzer killer..pa to je svega 200 i nekaj megi..heh..mislim da baš i nije nešto igra..
a tak bi se dala napraviti fina destruktiva igrica... simulacije leta mi baš i nisu nekaj privlačne :) |
Bilo je nesto sa tenkovima kad vozis tenk za Krajinu protiv RH vojske , stari ruski t-55 i 72 , nedavno sam to kod jednog frenda gledao , bolesno , ali ne mogu se sjetiti imena :)
Nasao , to je demo samo izgleda : http://pcgames.gwn.com/downloads/fil...s_in_Fire.html |
pa nekako to baš i ne bi igrao ;)
|
Citiraj:
|
Kupi Wartburga.
|
Bolje onda Volgu :) I to jos onu sto po pruzi moze ic ;)
|
eeeee pa ima igra panzer elite ak se ne varam.i to je staro dosta al opet....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36. |