|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() eto pitanje je jako zanimljivo, ja konkretno vozim o&o defrag pro 6 i moram reci da sam zadovoljan sa njime. prije sam koristil onaj sugavi nortonov ali kako ga vise nema niti ne dela u windowsima kak spada presel sam na ovog. BTW kaj jos koristite za pagefile defragmentaciju? ja za sada "pagedefrag" ali ak netko zna neke bolje neg samo javi.
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
O&O defragment. jest da košta, ali mi se sviđa defragmentacija pagefile-a pri podizanju vindoza. rad mi se svodi na paljenje kompa u 8:20 i rad do 16:00 tak da ono... tih 2 minute mi niš ne znače, a ne volim kad mi defrag rošta dok nešto radim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Diskeeper
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
zadnji put kad sam koristio nortona... defragmentacija je trajala... 2dana... i 13 sati.... ![]() to je bio zadnji put da sam koristio nortona... diskeeper ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Inace koristio sam i deskipeer i perfectdiski ali to je bilo davno. pa mi recite koji od njih ima defragmentaciju lock-anih fileova i pagefilea?
![]() |
#10 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() po meni diskeeper puno brze obavlja job |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() BTW to je bilo na starom kompu. Na novom ne defragmentiram. Ćim uspori formatiram ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
O&O defragment. Odlican ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Nortonov SpeedDisk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sannin
|
daj molim te tihomire reci koliko ti traje defragmentacija sa nortonom imamo isti disk... -mislim da mi je bio preko 70% pun kad mi je 2 dana radio...
![]() |
#15 |
Premium
|
Isprobao sam diskeeper i nije mi se svidjela defragmentacija tj nema nekih naprednih metoda 8bar nisam nasao) ali jedno sto je mrak to je boot defragmet kojeg u o&o nema. kada bi ocjenjivao ta dva u defragmentacij o&o 5 a diskeeper 3. sada kada bi jos o&o ima ovu podrsku za boot defrag.... joj to bi bilo fenomenalno.
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Norton Speed Disk
Ma o čemu vi pričate ljudi, Sa Nortonom mi na disku od 120 GB nikad nije trajao defragment duže od 30 minuta. Nešto drugo nije kod vas u redu. Ako Norton ne završi bilo kakav disk ( u neznam kakvom stanju) za 60 minuta, formatirajte disk i instalirajte stvari kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
stvar je u tome kaj si ti vjerojatno stavio samo da ti popuni prazne dupe na disku i napravi quick defragmet fileova. a kod o&o ti cijeli disk prakticki premjesti sa jednog mejsta na drugi za manj od 30 min. eto disko od 15 gb ima jos 6 gb praznom defragmentira za 30 min s time da cijeli disk preslozi za sto brze podizanje windowsa a kad stavim na "space" gotov je za 1 min.
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Ali ću ti javit kad dođe nova. Dogodilo mi se jednom tako neš ko tebi. Bilo je sa WD100EB koji je se formatirao 8-9h. A stvar je bila u grijanju tj. disk je bio vrel,i neznam zašto ali je znatno sporije radio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Može li mi netko objasniti koja je korist toga? Ja defragmentiram disk svake 2-3 godine i to ako se sjetim
![]() |
#22 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Sannin
|
pa da.... primjer da ti je potrebna defragmentacija je kad otvoris folder u kojemu drzis dosta malih ili velikih filove,programi,filmovi i onda ti se taj folder ucitava minut... a prije bi se instantno otvorio... -tihomir- kazes da se grije=? nisam bas isao za tim zagrije se da.. ali nisam bas mislio da je to iznda normale... a da sporije radi onda.. ne znam... imam ja sta za testirat sad ... -MadBoy- ne radi? uh... skinuo sam diskeeper 8 pro -idem spavat ujutro ga isprobam ako ne radi javim...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|