|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne kontam. Pa na kraju te jednostavno pita da uneseš CD text... Jedino moguče ak je starija prža da ne podržava (ali treba biti stvarno stara). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: CD-Text i Nero
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Kod verzije 6 pa nadalje, tipkom F7 ulaziš u izbornik gdje možeš uključivati (ili ne) cd text. Tu upišeš ime izvođača i albuma, a imena pjesama će pokupit iz glavnog izbornika. Nema problema. Radi ka' sat.
![]() |
#8 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
pa ako si uključio cd text i pržiš iz MP3ja, on ti to automatski stavi. ako kopiraš audio CD, onda ga pusti da se spoji na freedb, pa ce ti on staviti cd text. i verzija 5 i 6. simple as that... osim ako ti prža ne podržava prženje cd texta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Da ne zbunjivamo covjeka ![]() Ubacivanjem mp3ja u Nerinu Audio kompilaciju Nero automatski vadi id3 tagove i koristi ih za artist -title. Ak' ne nadje id3 onda vadi iz naziva fajla. Koliko uspjesno, ovisi kak' je file imenovan (artist - title). Da bi ukljucio cd-text trebas otici u compilation properties, audio.. blabla i ukljuciti cd-text. Nazive provjeris duplim klikom na neki mp3 (Na onaj u prebacenom djelu, nerina audio kompilacija, lijevo ![]() I, kao sto vec rekoh, da bi kasnije vidio cd-text mora ti ga uredjaj podrzavati (i prza naravno) ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
right! sve mi je bistro ko napoj... jasno mi je sve |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|