![]() |
CD-Text i Nero
Kako snimit audio CD u Neru (ver. 6.3.00) sa CD textom? ja i prijatelj smo probavali ali neuspješno.
Tko zna pa da opiše postupak? |
Ne kontam. Pa na kraju te jednostavno pita da uneseš CD text...
Jedino moguče ak je starija prža da ne podržava (ali treba biti stvarno stara). |
1 privitaka
Ovo, ne?
|
Kad pravim audio CD iz MP3-ca. I nove su pržilice. I da svaka pjesma ima svoje ime... žišku?
|
Pa jel nebi trebao iskočiti nekakv prozor za unos CD texta tamo negdje prije zadnjeg koraka za snimanje? Neznam, ja sam ga isključio da se ne pojavljuje više, možda ste i vi.
|
Re: CD-Text i Nero
Citiraj:
|
Kod verzije 6 pa nadalje, tipkom F7 ulaziš u izbornik gdje možeš uključivati (ili ne) cd text. Tu upišeš ime izvođača i albuma, a imena pjesama će pokupit iz glavnog izbornika. Nema problema. Radi ka' sat.
|
pa ako si uključio cd text i pržiš iz MP3ja, on ti to automatski stavi. ako kopiraš audio CD, onda ga pusti da se spoji na freedb, pa ce ti on staviti cd text. i verzija 5 i 6. simple as that...
osim ako ti prža ne podržava prženje cd texta... |
Da ne zbunjivamo covjeka :D
Ubacivanjem mp3ja u Nerinu Audio kompilaciju Nero automatski vadi id3 tagove i koristi ih za artist -title. Ak' ne nadje id3 onda vadi iz naziva fajla. Koliko uspjesno, ovisi kak' je file imenovan (artist - title). Da bi ukljucio cd-text trebas otici u compilation properties, audio.. blabla i ukljuciti cd-text. Nazive provjeris duplim klikom na neki mp3 (Na onaj u prebacenom djelu, nerina audio kompilacija, lijevo :D). I, kao sto vec rekoh, da bi kasnije vidio cd-text mora ti ga uredjaj podrzavati (i prza naravno) :D :beer: |
right!
sve mi je bistro ko napoj... jasno mi je sve |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |