Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2008., 02:57   #1
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Grid

Naježih se kad sam vidio ovaj trailer, ima dosta sličnosti tematske s onim izbljuvkom PRO Street, al ovi iz Codemastersa rijetko zajebu stvar. Stvarno igra zakon izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=nddpc...eature=related
Staro 31.03.2008., 03:17   #2
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor bozzomfeeder Pregled postova
Naježih se kad sam vidio ovaj trailer, ima dosta sličnosti tematske s onim izbljuvkom PRO Street, al ovi iz Codemastersa rijetko zajebu stvar. Stvarno igra zakon izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=nddpc...eature=related
Ma ProShit ima samo isto to da se radi o modelima auta. Ovo izgleda da puca više na relanost nego na arkadu, a to mi se sviđa. Ako bude dobro izbalanisran (ToCA, TDU) i jedanako dobro igriv, te ne sa NASA zahtjevim bit će odlična igra!
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.03.2008., 03:32   #3
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ma ProShit ima samo isto to da se radi o modelima auta. Ovo izgleda da puca više na relanost nego na arkadu, a to mi se sviđa. Ako bude dobro izbalanisran (ToCA, TDU) i jedanako dobro igriv, te ne sa NASA zahtjevim bit će odlična igra!
i da mu je fizika kao u LFS
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 03:56   #4
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ma upravo to sada igram i pomalo se navikavam na miša...
Što se mene tiče fizika može biti kao u LFS, premda je i tamo nekad čudna! Valjda će napravit dobru igru!
Staro 31.03.2008., 12:56   #5
Tichma
Premium

Tichma's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
prema traileru igrica bi trebala biti prejebena, ali tako se govorilo za pro street pa je ispalo sranje
Tichma je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 13:02   #6
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
hmm....koristi isti engine ko dirt, cini mi se....nadam se da nece biti (ne)optimizirana kao Dirt....
tech je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 13:05   #7
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Valjda su naučili lekciju iz DIRT-a. Toca je uvijek odlična bila, a i MP je bio odličan. Ova mora biti još bolja

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 13:29   #8
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
TOCA nikad nije bila realna kao LFS, RBR ili GT2, ali je odmah iza njih
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Boopsy je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 14:16   #9
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

A i o realnosti u LFS bi se dalo raspravljat. Igra u kojoj mi se auto s prednjim pogonom okrene za 360 kad previše gasa dodam nikako nije realna.

Staro 02.04.2008., 00:04   #10
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
A i o realnosti u LFS bi se dalo raspravljat. Igra u kojoj mi se auto s prednjim pogonom okrene za 360 kad previše gasa dodam nikako nije realna.
Ne laprdaj

LFS je najrealnija simulacija voznje. A taj tvoj problem nije do realnosti u igri. Ja imam volan i to mi se nikada nije dogodilo. mozda si nesto zayebao u setupu..

Citiraj:
TOCA nikad nije bila realna kao LFS, RBR ili GT2, ali je odmah iza njih
To stoji, ali je meni Toca ok. iako ju vis ene igram, ali to je stepenica ka pravim simulacijama..
srale7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2008., 02:30   #11
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
u zavoju na autu sa preko 200ks na prednjim kotacima u ful gasu bez elektronike (veliki problem prenosa snage na podlogu) moras biti GURU da ti se auto ne izvrti u real life...

Eto igrom slucaja sam imao priliku probati jedam cup auto na stazi sa prednjim pogonom i mogu reci osobno da bas i nije kad ga tjeras tako jednostavno kako izgleda na televiziji. sad neznam kolko se on vrti oko osi, ali sa guzicom napred zavrsis samo tako. Pogotovo na izlasku iz zavoja ako proklizes i zabacis auto previse, a ne poznas njega, cestu i ako je vlazno...

Naravno da to neces u toj mjeri osjetiti u autu od 100injak KS sa svom zivom elektronikom i 225'' gumama dok ulazis na krizanje savske - vukovarske pri 40 na sat i suhom, ali probaj i na svom autu po kisi u 2. brzini u SIROKOM ZAVOJU kad NIKOGA NEMA stisnuti gas do kraja, pa mi reci dali ti je rep barem malo zaplesao

I isto tako molim ljepo da 16 godisnji gurui automobilizma ne pocnu raspravu kako genijalno voze. Hvala.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 03:11   #12
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
u zavoju na autu sa preko 200ks na prednjim kotacima u ful gasu bez elektronike (veliki problem prenosa snage na podlogu) moras biti GURU da ti se auto ne izvrti u real life...

Eto igrom slucaja sam imao priliku probati jedam cup auto na stazi sa prednjim pogonom i mogu reci osobno da bas i nije kad ga tjeras tako jednostavno kako izgleda na televiziji. sad neznam kolko se on vrti oko osi, ali sa guzicom napred zavrsis samo tako. Pogotovo na izlasku iz zavoja ako proklizes i zabacis auto previse, a ne poznas njega, cestu i ako je vlazno...

U potpunosti se slažem sa Fleksom. Vozim od .... i stvarno je prednji pogon specifičan. Isto tako je overkill prednji pogon 200+ks (ALFA ROMEO 156/147 GTA) koje su divlje. Svakako treba iskustva, poznavanja cesta, poznavanja svojih mogućnosti...
Staro 02.04.2008., 04:23   #13
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:

U potpunosti se slažem sa Fleksom. Vozim od .... i stvarno je prednji pogon specifičan. Isto tako je overkill prednji pogon 200+ks (ALFA ROMEO 156/147 GTA) koje su divlje. Svakako treba iskustva, poznavanja cesta, poznavanja svojih mogućnosti...
Bas sam zato rekao da ne pisete vi klinci od 15ak godina.

Jer nemozes usporedit auto na pisti i auto na cesti. Pogotovo ne tako kako to ljudi rade po selima . isto tako ovdje na forumu NEMA profi vozaca (i ne, to sto je netko odvozio jedan studentski, ocjenski, slalom ne cini ga profi vozacem) koji bi dali neki pametan sud. LFS je realan kolko jedna igrica moze biti i nista vise, nista manje...
Staro 02.04.2008., 15:16   #14
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Igrao sam LFS svega par puta i uzeo sam onaj najslabiji auto s prednjim pogonom. Uletio u zavoj u 4. ( istina malo prebrzo ), prebacio u 3. okrenuo volan do kraja i dodao gas. U pravom životu kad to napraviš, nos ti lagano prokliže dok je zadnji dio miran. E u LFS nije tako, možda sam ja naletio na izoliran slučaj, ali mi je kod tog manevra, zadnji kraj zanio toliko da sam mogao ostavit sve, gledat i smijat se.

Staro 02.04.2008., 18:37   #15
vedro91
Premium

vedro91's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
zakon mi izgleda... nadam se da nece biti ni blizu pro street-a.ali ja cekam flatout3 koji izlazi za 3 mjeseca .
vedro91 je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 18:39   #16
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Koja je najbolja novija igra sto se tice samog gameplaya..?
Staro 02.04.2008., 19:02   #17
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Igrao sam LFS svega par puta i uzeo sam onaj najslabiji auto s prednjim pogonom. Uletio u zavoj u 4. ( istina malo prebrzo ), prebacio u 3. okrenuo volan do kraja i dodao gas. U pravom životu kad to napraviš, nos ti lagano prokliže dok je zadnji dio miran. E u LFS nije tako, možda sam ja naletio na izoliran slučaj, ali mi je kod tog manevra, zadnji kraj zanio toliko da sam mogao ostavit sve, gledat i smijat se.
Da ti uploadam video sa istim autom, svaki zavoj bez ikakvog proklizavanja...

I da neznam dali ti i u real life roknes svoj auto i 4 u 3 i smotas volan do kraja?!, neznam kak bi prosao.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 20:08   #18
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Ja sam od tog LFS-a odustao kad sa najslabijim autom u 3 kruga sam se 2 puta izvrtio na izlasku iz zavoja. Zavoj prodem sve 5 ali onda se volan treba odvrtiti na ravno a to traje par godina makar stavim da se volan najbrže vraća u nulu.

Edit:
Jasno vozim na prstiće
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Staro 02.04.2008., 21:41   #19
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
vozi se na štakoru onda.

Meni je uzas sa tipkovnicom igrat
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2008., 23:08   #20
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
I da neznam dali ti i u real life roknes svoj auto i 4 u 3 i smotas volan do kraja?!, neznam kak bi prosao.
A tako brzo ipak ne ulazim u zavoje da baš takve manevre moram izvodit, ali taj auto sam prvo i isprobao samo zato jer vozim inače sličan ( Micra K11 1.0 16v ) i volim se malo žešće vozit po zavojima i po svemu tome sam zaključio da LFS nema veze s realnošću.

Staro 03.04.2008., 04:53   #21
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Bas sam zato rekao da ne pisete vi klinci od 15ak godina.

Jer nemozes usporedit auto na pisti i auto na cesti. Pogotovo ne tako kako to ljudi rade po selima . isto tako ovdje na forumu NEMA profi vozaca (i ne, to sto je netko odvozio jedan studentski, ocjenski, slalom ne cini ga profi vozacem) koji bi dali neki pametan sud. LFS je realan kolko jedna igrica moze biti i nista vise, nista manje...
Sada ču brzo imat 18 god. Što se tiče vožnje prešao sam ja puno km.... i dosta dugo već vozim da mogu nešto govorit, iako još nemam godine za dozvolu
Slažem se da auto na cesti i stazi nije isto, a LFS ima čudnih fizikalnih svojstava....
Staro 03.04.2008., 11:30   #22
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
MegaLOL na sve.

Citiraj:
Sada ču brzo imat 18 god. Što se tiče vožnje prešao sam ja puno km.... i dosta dugo već vozim da mogu nešto govorit, iako još nemam godine za dozvolu
Slažem se da auto na cesti i stazi nije isto, a LFS ima čudnih fizikalnih svojstava....
To sto si napravio 500km po lokalnim seoskim cestama _ne_ znaci da znas vozit auto. A jos manje da si napravio puno km. To sto pravna drzava ne funckionira ne znaci da ti nebi i tebi i starcima zbog toga trebalo nakeljiti kaznu da ti takvo sto vise ne padne na pamet.
Staro 03.04.2008., 16:47   #23
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
To sto si napravio 500km po lokalnim seoskim cestama _ne_ znaci da znas vozit auto. A jos manje da si napravio puno km. To sto pravna drzava ne funckionira ne znaci da ti nebi i tebi i starcima zbog toga trebalo nakeljiti kaznu da ti takvo sto vise ne padne na pamet.
E da su samo lokalne ceste....
E da ti bi trebao biti policajac i inspektor, da sve hapsiš jer si previše nabrijan na zakon. Što se tiče pravila su da se krše... A ograničenje godinama je glupo, jer ima glupljih vozača sa 30/60 godina...
Staro 03.04.2008., 17:37   #24
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Citiraj:
E da su samo lokalne ceste....
E da ti bi trebao biti policajac i inspektor, da sve hapsiš jer si previše nabrijan na zakon. Što se tiče pravila su da se krše... A ograničenje godinama je glupo, jer ima glupljih vozača sa 30/60 godina...
Mozes ti voziti bolje od ovih glupljih vozača, ali samim time za ovo sto si napisao si dokazao da si previse samouvjeren u svoje sposobnosti i u svoje znanje. Jednog dana kad odrastes shavtit ces da je Fleks bio u pravu.
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Staro 03.04.2008., 17:41   #25
veliko_pile
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
dobro ljudi pricamo tu o GRID-u ili o cemu? Kad ce bit dostupan tu ''kod nas''?
veliko_pile je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2008., 17:41   #26
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ja kazem da je ovo of topic...jer boze dragi ovo je IGRA...
NHF
tech je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2008., 19:42   #27
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Boopsy Pregled postova
Mozes ti voziti bolje od ovih glupljih vozača, ali samim time za ovo sto si napisao si dokazao da si previse samouvjeren u svoje sposobnosti i u svoje znanje. Jednog dana kad odrastes shavtit ces da je Fleks bio u pravu.
Mislim da me nisi dobro shavtio, jer ja sam se vozio sa masu pro vozača, i dobrih vozača. Ali smatram da toliko i godine nisu bitne, naravno to neuzimam za marginalne (5godina i vozi, ili 73godine i vozi) primjere. Isto tako svoju vožnju ocjenjujem kao kvalitetnu, ali ne tvrdim da sam najbolji i sl. To što Fleks ima xx godina to neznači da bolje vozi, jer kažem ima i stariji vozača koji lošije voze. Uglavno ulazimo u velik OT....
Staro 03.04.2008., 20:47   #28
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
To kaj Flesk uvjek nekom soli pamet to je druga prića...al ovo nije tema ko vozi brže/bolje, naslov POSTA je "GRID" a ne vozačka iskustva. AL da velim neke o tome, ocjene u školi nisu mjerilo znanja pa tako ni položen vozački ispit ti ne daje za pravo da si dobar i pametan vozač, neki ljudi imaju vozačku dozvolu a jednostavno nisu za to, a i ja sam kao mali vozil sva moguća motorna vozila(imam sa 20g. 10g vozačkog iskustva), i ni jedna igra nemože biti ni malo slična stvarnosti...a to sa državom i nakeljavanjem kazne...ma daaaj!
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2008., 10:57   #29
vedro91
Premium

vedro91's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
kad izlazi onda na kraju?
vedro91 je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2008., 17:07   #30
danc00
Why so serious
Moj komp