|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
nabrojite vasa top 3 programa...
za backup odnosno kopiranje DVD-a. Pokusavam odlucit sta da si uzmem za buduce konstantno koristenje pa da vidim sta mi vi preporucate... Zasad sam koristio DVD Shrink i DVD2One, pa vi recite ima kaj bolje i koje je od ta dva bolje i tako tome... Fala ljudi.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
DVDShrink mi je bolji od DVD2ONE cisto zbog mogucnosti konfiguriranja ali za svaki slucaj imam oba. Recimo, posjedujem jedan DVD kojeg ne mozes backupirat s DVDShrinkom dok s DVD2ONE ide bez beda. Jos nisam probao Nerin recode ali koliko cujem trebao bi valjati ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: nabrojite vasa top 3 programa...
DVD SHRINK...najjednostavnije do cilja s najmanje klikanja i razbijanja glavom...DVD Decripter i ostali su prekomplicirani i nikad neznaš kaj buš dobil van...Izvrstan je i DVD Copy i Pinnacleov "INSTANT DVD" (samo kaj košta 300 kuna,al se isplati). Ja osobno samo brijem DVD Shrink...puknem DVD skuham si kavu i dok ju popijem i nekaj si pojedem...on mi napravi DVD...
#4 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
bla bla bla, srach srach srach, pljuc pljuc pljuc... Ovo je hardwareski forum, a kako su radnje kopiranja DVD filmova zapravo ilegalne (ma koliko mi sutjeli o tome), zatvaram thread. Sve sto vaz zanima mozete naci na http://www.doom9.org
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|