![]() |
nabrojite vasa top 3 programa...
za backup odnosno kopiranje DVD-a. Pokusavam odlucit sta da si uzmem za buduce konstantno koristenje pa da vidim sta mi vi preporucate... Zasad sam koristio DVD Shrink i DVD2One, pa vi recite ima kaj bolje i koje je od ta dva bolje i tako tome...
Fala ljudi.... |
DVDShrink mi je bolji od DVD2ONE cisto zbog mogucnosti konfiguriranja ali za svaki slucaj imam oba. Recimo, posjedujem jedan DVD kojeg ne mozes backupirat s DVDShrinkom dok s DVD2ONE ide bez beda. Jos nisam probao Nerin recode ali koliko cujem trebao bi valjati :cool:
|
Re: nabrojite vasa top 3 programa...
DVD SHRINK...najjednostavnije do cilja s najmanje klikanja i razbijanja glavom...DVD Decripter i ostali su prekomplicirani i nikad neznaš kaj buš dobil van...Izvrstan je i DVD Copy i Pinnacleov "INSTANT DVD" (samo kaj košta 300 kuna,al se isplati).
Ja osobno samo brijem DVD Shrink...puknem DVD skuham si kavu i dok ju popijem i nekaj si pojedem...on mi napravi DVD... |
bla bla bla, srach srach srach, pljuc pljuc pljuc...
Ovo je hardwareski forum, a kako su radnje kopiranja DVD filmova zapravo ilegalne (ma koliko mi sutjeli o tome), zatvaram thread. Sve sto vaz zanima mozete naci na http://www.doom9.org |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:30. |