|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Imaš tonu takvih tema.,...NOD32 je bio najbolji...neznam jel i sad....ali zadnje vrijeme je popularan i AVG! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
zvučim ko reklama,nek mi ne zamjere al moja preporuka kaspersky internet security ![]() imal nod32 sve to stoji,al sam promenil mišljenje dok mi je par virusa našel kaspersky ono kaj je nod32 propustil |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Na prvoj stranici podforuma: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59928 Tema o Bitdefender u kojem se preporučuju isto anti virusi drugi. Na drugoj stranici podforuma: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54636 Isto pitanje ko i tvoje, i hrpa preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam dugo vremena imao nod32 i razočarao me kad je bio onaj test antivirusam prešao sam na AVG i prezadovoljan : goood :
![]() |
#7 |
N00B
|
Heh aski a jesi ga podesio?? ja isto koristim nod i kad je bio taj test nod mi je odma izbrisa oni file..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
sad sam skinuo AVG i njegov anti-spyware i vidim da je antivirus besplatan, ali za spyware mi je trial 30 dana. sad mi skenira komp pa bas da vidim da li mi je sta nod32 propustio? hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Idalje tvrdim Avast je najbolji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
zloČesta maČka
|
avast je i meni bio super i dugo mi je bio broj jedan. imala sam onu free verziju. i onda mi je odjednom crko. ponovno sam ga instalirala i opet mi nije radio. a prije toga uletilo mi je neko njesra na komp i ovaj ga nije uopće skužio pa sam na kraju odlučila maknuti ga zauvijek.
![]() |
#13 |
[SW]'V^idO
|
Moje preporuke idu paketu Zone Alarm Security Suite. Ima sve šta ti treba i dobro radi. Nisam dobio ni jedan virus od kad ga koristim, ali bilo je mnogo poruka da je virus blokiran i sl.
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nod32 avast inace ak vam je sta nod propustio svakih tjedan dana pokrenete full scan i nema sanse da nesto ostane. tako da moj glas ide nodu .
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
za razliku od noda kojeg uopće ne osjetim, a svoj posao radi super, našao je nekoliko adware/spyware nakon ZA sad samo još da mi je naći neki isto tako dobar, a nezahtjevan firewall! probao sam outpost, činio mi se dobar, ali mi se nekoliko puta komp restartao zbog njega zatim comodo...isto mi se čini ok, ali čim bi ga pokrenuo, procesor skoči na 50% i ne pada ZA mi je u paketu bio sasvim ok, ali mi ga se ne instalira sad još, možda nađem neki bolji za sad sam još skinuo kerio (čini mi se da je u free verziji jako okrnjen) i neki "FirewallPlus" dobro izgleda ako ništa drugo ![]() kakav je onaj black ice za desktop? koristi li to uopće itko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Godinama koristim Sygate Personal Firewall Pro i jako sam zadovoljan, ali mislim da veselje neće još dugo trajati jer ga je kupio Symantec pa time više ne radi update. Radi solidno i na P1 konfama, a da ne pričam o ovima danas jer troši svega 5-10 MB RAM-a... Zasad imam verziju 5.6.3408, noviju nisam našao. Download linkovi: Sygate Personal Firewall Sygate Personal Firewall Pro
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Inače za antivirus koristim avast i ok mi služi,doduše ja ga samo ručno palim kad trebam(jer kad je uključen da skenira sve moj 2.6GHz je spor ko 260 MHz) Bitdefender sam probao i maknuo odmah,previše toga zauzima ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
only Kaspersky and Nod 32
![]() |
#22 |
Premium
|
a kaj mislite o winantivirus-u?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
avast znaci?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Bas gledam u svakoj ovakvoj temi o AV-ima i vidim da nitko ne spominje Avira Antivirus (www.free-av.com) besplatnu verziju. Ja ga koristim vec ohoho, besplatan je, redoviti dnevni updateovi, i solidno radi ukomponiran sa pametnim surfanjem. Jer kad bolje pogledate ni najbolji antivirus nece zastiti komp nekom antitalentu koji ce kliknut Yes na sve sto mu se otvori ![]()
![]() |
#26 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() btw lagan je, troši možda 11-12mb rama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |