|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema zvuka u blesavom WM11..now what?
Pozdrav ekipa.. Nakon zadnjih updatea media playera nestao mi je tako dragocjeni i bitni zvuk..ne znam gdje da to nariktam,sve živo sam probao..koristim AC3 Filter i bojim se da nisam tamo nešto sprčkao.. Šta mogu napravit da to sredim? Divxe i ostalo gledam bez problema u svim drugim programima sa zvukom,samo me WM zeza...i to ponavljam..nakon updateova zadnjih...ne znam do čega je.. koristim xfi gamera i x530 logitech..ali nije HW problem..to sam siguran 100 posto..jer zvuk radi savršeno.. Ima netko screenshot ili da mi može pojasniti kako nariktati zvuk u media playeru..a da radi.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
pa negdje u opcijama pogledaj. Jel ti radi u ostalim programima? Može bit i do direct x-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Winamp je ubi bože spor za nešto na brzinu preslušati itd.. WMP se trenutno diže. Winamp je nekada bio dobar program a sad su ga nakrcali sa svim i svačim. WMP11 je kud i kamo bolji od svojih prethodnika i stvarno ama baš mu ništa ne fali... @thedream Pogledaj malo ovo pa vidi dali je i kod tebe tako ? Ovo je wmp10 no ista stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma Winamp je ok dok radi, ali UVIJEK nakon 2-3 mjeseca počne za******ti. Sa WMP-om nikad nisam imao takvih problema i zato ga koristim i bolji mi je. Jedina Winampova prednost su dobri pluginovi i skinovi. Za ostalo je WMP mnogo bolji (meni).
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja koristim WMP11 za filmove i to djelomično zato jer konačno playa DVDe kako treba i nemoram ono sranje od standalone playera instalirati koji su gori bloatware postali od bio čega, a djelomično zato jer i inače sve radi kako treba pa nemam nekog posebnog razloga ga ne koristiti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Ma kretenski program,radi njega sam sve plug-inove morao pobrisat i codece..sad sam reinstallao..imam samo divx codec i ac3 za zvuk..i radi ko sat,zasada..naravno disableao sam bilo kakve autoupdateove za mp11..da ne bi bilo opet ista stvar.. Ne znam,te fore iz Buga i PcPlaya su mi tako noobie,da nitko više ne koristi mp..ja ih znam preko 100.. ![]() ![]() ![]() Recimo,ja imam dosta složenu scenu šta se multimedije tiče...Real za streaming ili Qtime..Winamp za mp3ce..MP11 za mpeg/divxe...i PowerDVD koji sam dobio besplatno za skinut,kad sam kupio xfi gamera,za DVD...dok se neki ne pokolje sa drugim..meni radi.. ![]() ![]() ![]() Hvala na pomoći..izhebao sam se preko 2h tražeći sve te codece i gluparije..al radi konačno..problema stvarno nikad dosta.. kolege ![]() ![]() odo igrat super nintendo..dosta mi kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Složio bih se sa Stucom. WMP je za preslušati neš na brzinu, preko WMP-a slušam Hrvatske pjesme, preko Winampa techno, preko BS-a i Nero show time-a filmove gledam jer preko njih mogu titlove loadat a preko GOM-a spotove kojekakve. Ako te baš zanimalo...
![]() |
#14 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod mene... WMP za Josipu Lisac i Ninu Badrić Winamp za Maju Šuput i Lanu Jurčević Foobar za britanski drum 'n' bass i latino-američki metal VLC za serije u HD/DVD/XviD formatu MPC za filmove u HD/DVD/XviD formatu PowerDVD isključivo za filmove iz videoteke BSplayer za spotove i YouTube filmeke + 101 codecpack, tak da sam siguran da sve dela ![]() Šalu na stranu, ali skoro za svaki audio/video format se ima po jedan player. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
A jesmo ga zachatali momci.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Možda da netko pita šefa..jel tako nešto postoji kod nas na forumu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Winamp ima jednostavnost, Foobar nema, oba dva su dobra dapace odlicna. Sinite si Winamp Lite, taj se tize trenutacnije od trenutnog WMP-a ![]() I dajte neki savjet za video player koji moze pokrenit ama bas sve tipove video fajlova, da nemoram imat 4 video player jer me to zivcira..
![]() |
#22 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Total Video Player |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
rams : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
VLC ili GOM (iako GOM ima problema s HD sadržajem), ali mi se sviđa poprilično. Što se tiče originalnog posta, pogledaj da li su ti svi volume "potenciometri" namješteni do kraja (line out/wave..) u windowsima. Moguće da je WMP svojevoljno nešto prčkao tamo.
![]() |
#25 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@rams Moreš (ako hoćeš i ako ti se da) sprobati i VLC ili MPC + ffdshow. Koristim VLC od prve verzije i sav video materijal gledam pomoću istog. MPC i ffdshow su mi čisto za "backup", ako kojim slučajem VLC zakaže ili sestra dofura neku bijesno kodiranu/konvertiranu seriju u nekom oslobodi-te-bože formatu. Kaj se tiče playera i teme općenito kod mene su samo tri u funkciji; Foobar za muziku i spomenuta dva za video, a codec-packova imam instalirano ravno nula. Sve gledam/slušam već godinama bez ikakvih problema. Winamp i BSplayer su nekad bili dobri, ali s godinama su postali sve veće sranje. Ja kad saznam/znam da ima nekaj bolje, nekaj kaj dela kak spada i nije natrpano glupostima, nekaj za kaj ti ne treba pol dana za traženje codeca i plugina, ne vraćam se više staro taman da ga cijeli svijet koristi i hvali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja koristim samo Windows Media Player za sve fajlove što gledam i slušam. WMP mi otvara i Quicktime fajlove (.mov, h.264, m4a...), XVID, FLAC, ac3, matroska x264, itd; uglavnom sve što možeš naći na netu. To sam napravio tako što koristim XVID codec, CoreAVC codec i CCCP codec. No, postoji mala zamka kod CoreAVC-a i CCCP-a. CoreAVC je samo video decoder, a CCCP sadrži i audio i video codece, pa se to mora ovako konfigurirati: 1. instalira se CCCP (samo codeci + Haali media splitter, bez playera) 2. u konfiguraciji CCCP-a se disejbla sve u vezi sa videom (CCCP će služiti samo za dekodiranje zvuka) 3. instalira se CoreAVC (BEZ Haali Media Splitter-a; ja sam ga instalirao iz K-Lite mega codec pack-a; pri instalaciji odabrati SAMO CoreAVC) 4. zatim se instalira XVID codec Tako će WMP otvarati skoro sve što možeš skinuti od videa do audia, s tim da je CoreAVC najučinkovitiji h.264 i x.264 dekoder, što meni znači da mogu gledati 720p i 1080p sadržaj na svome Pentiumu D 2.8 gigaherca. Još da kažem da će možda WMP pri otvaranju nekih fajlova kazati da ih ne može otvoriti, no samo se treba kliknuti Yes da se ti fajlovi otvore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Thx na savjetima, evo slozio sam si GOM+ffdshow+Quicktime Alternative i sad sve radi ![]() Samo nekuzim recimo, otvara sve .mpg fajlove normalno i onda hocu otvorit jedan spot, takodjer .mpg i onda mi kaze nepoznat format i da nema codece ![]() Uglavnom, ovo mi je super kombinacija.
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|