|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Rokaj Fest
Na Jarunu 15., 16. i 17. lipnja. Šara 99 kuna do 14. lipnja, na dan koncerta 150. (to je cijena za sva tri dana) Raspored: Petak, 15.6.: Main Stage: Let 3 Edo Maajka Atomsko sklonište Lot Lov Ramirez V-Punk Osmi putnik Gatuzo Mandril Marfi Muze Picksiebner Cover Stage: Tribute to Queen Tribute to RHCP Tribute to Guns 'n' Roses Subota, 16.6.: Main Stage: Majke TBF Elemental Hard Time Eat The Gun Emir & Frozen Camels Euforia Gretta Indigo Lira Vega Jarboli Portofranco Cover Stage: Tribute to Led Zeppelin Tribute to AC/DC Tribute to ZZ Top Nedjelja, 17.6.: Main Stage: Partibrejkers Vatra Lord Bishop Cota G4 Driving South Kopito Repetitor Veliki prezir Skaut Černy S.O.S. Vatrene ulice http://www.rokajfest.com/
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Da da,zakon koncerti...idem na sva 3 dana,hvala bogu imam stan na Jarunu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
fakx3...tri godine zaredom propustam hebene koncerte zbog rokova...prvo pixiesi u slo,pa Whitestripesi(dobro oni su samo maznuli $)a sad ovo a moguche i QOTSA...fak.inache, prvi dan rula... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kota 4G se nesmije propustiti!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Aaaa, vidim od kud ti znaš za njih ![]() 27.4. Ludbreg, motorijada 28.4. Orašje BiH, motorijada 04.5. Zadar, Maya Pub* 05.5. Crtaona Šibenik* 15.6. Zagreb(Jarun), Rokaj Fest 16.6. Varaždin, motorijada 17.6. Osijek, Ufo Fest 06.7. Ogulin, motorijada 07.7. Ogulin, motorijada
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Bravo!!!! Znam ih još i od prošle godine. Strašni su
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
već mi ga je dosta, a nije još ni počeo, kada šljakam na organizaciji... šala naravno, nije mi ga dosta... vi ćete ta 3 dana uživati tamo, a ja šljakati... ali garantiram da će biti dobro... ![]()
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 05.06.2007. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
ja bi radije na radar festival..al skupi su, psmtr ![]() ![]() a i nema me u zg ni za jedan ni za drugi fest ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Inace, can`t wair. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
The Man
|
Citiraj:
prvo, sorry što nisam ranije odgovorio, ali sam rastrgan između obaveza... što se tiče osiguranja, za to se ne brini... možda je i malo pre dobro... ![]() a uz osiguranje biti će i murje koja će osiguravati kada je pod pokroviteljstvom predsjednika RH i gradonačelnika Zagreba... i da... samo da vas upozorim... jer neki razmišljaju kada sam ušao, što mi mogu... kod ulaza se karte mijenjaju za narukvice... njih ne skidati... jer ako se ulovi netko bez narukvice ili sa lijepljenom narukvicom, taj će biti izbačen... ako imate još kakva pitanja... pucajte...
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 12.06.2007. u 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Pitanjce za ljude koji žive u blizini. Dolazim biciklom i zbog lošeg iskustva s Jarunom volio bih ga ostaviti na sigurnom mjestu pa ako netko ima mjesta u garaži i sl.
![]() |
#15 |
The Man
|
nakon ugodnog dana trčanja po gradu, i 300 obavljenih poziva, evo mene doma... samo da vam zaželim dobar provod sutra (tj. danas) onima koji idu na rokaj fest... a onima koji ne idu... ko vam kriv... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ja bi isla u subotu samo na elemental i TBF... ![]() moram samo odljepit Berena od stolca s kojim je sraso ![]()
![]() |
#19 |
ono ispred konpjuktora
|
![]() |
#21 |
The Man
|
jučer je nama koji radimo tamo bila za***ancija... poslje postavljanja stvari koje je trebalo, do kojih 8 ništa posla... a onda je dosta ljudi prebačeno na ulaz jer je bila navala... ali lijepo je kada možeš otići slušati neki bend ispred prvog reda... ![]()
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
hm jel ima karata na ulazu ili samo tam di su bile u pretprodaji???
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Bilo je odlično. Za vrijeme kiše smo igrali nogomet tak da je cijelo vrijeme bila akcija ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |