![]() |
Rokaj Fest
Na Jarunu 15., 16. i 17. lipnja.
Šara 99 kuna do 14. lipnja, na dan koncerta 150. (to je cijena za sva tri dana) Raspored: Petak, 15.6.: Main Stage: Let 3 Edo Maajka Atomsko sklonište Lot Lov Ramirez V-Punk Osmi putnik Gatuzo Mandril Marfi Muze Picksiebner Cover Stage: Tribute to Queen Tribute to RHCP Tribute to Guns 'n' Roses Subota, 16.6.: Main Stage: Majke TBF Elemental Hard Time Eat The Gun Emir & Frozen Camels Euforia Gretta Indigo Lira Vega Jarboli Portofranco Cover Stage: Tribute to Led Zeppelin Tribute to AC/DC Tribute to ZZ Top Nedjelja, 17.6.: Main Stage: Partibrejkers Vatra Lord Bishop Cota G4 Driving South Kopito Repetitor Veliki prezir Skaut Černy S.O.S. Vatrene ulice http://www.rokajfest.com/ |
Da da,zakon koncerti...idem na sva 3 dana,hvala bogu imam stan na Jarunu :D I totalno je jeftino...
|
fakx3...tri godine zaredom propustam hebene koncerte zbog rokova...prvo pixiesi u slo,pa Whitestripesi(dobro oni su samo maznuli $)a sad ovo a moguche i QOTSA...fak.inache, prvi dan rula...
|
Kota 4G se nesmije propustiti!!!
|
Citiraj:
27.4. Ludbreg, motorijada 28.4. Orašje BiH, motorijada 04.5. Zadar, Maya Pub* 05.5. Crtaona Šibenik* 15.6. Zagreb(Jarun), Rokaj Fest 16.6. Varaždin, motorijada 17.6. Osijek, Ufo Fest 06.7. Ogulin, motorijada 07.7. Ogulin, motorijada |
Bravo!!!!
Znam ih još i od prošle godine. Strašni su |
mogo bi se zaletit
|
jup, na to se ide.
|
već mi ga je dosta, a nije još ni počeo, kada šljakam na organizaciji... šala naravno, nije mi ga dosta...
vi ćete ta 3 dana uživati tamo, a ja šljakati... ali garantiram da će biti dobro... :chears: |
ja bi radije na radar festival..al skupi su, psmtr :grrr: :(
a i nema me u zg ni za jedan ni za drugi fest :zdero2: |
Citiraj:
Inace, can`t wair. |
Citiraj:
demit, uvijek moram propustiti koncerte zbog glupih rokova... |
Citiraj:
prvo, sorry što nisam ranije odgovorio, ali sam rastrgan između obaveza... što se tiče osiguranja, za to se ne brini... možda je i malo pre dobro... :) a uz osiguranje biti će i murje koja će osiguravati kada je pod pokroviteljstvom predsjednika RH i gradonačelnika Zagreba... i da... samo da vas upozorim... jer neki razmišljaju kada sam ušao, što mi mogu... kod ulaza se karte mijenjaju za narukvice... njih ne skidati... jer ako se ulovi netko bez narukvice ili sa lijepljenom narukvicom, taj će biti izbačen... ako imate još kakva pitanja... pucajte... |
Pitanjce za ljude koji žive u blizini. Dolazim biciklom i zbog lošeg iskustva s Jarunom volio bih ga ostaviti na sigurnom mjestu pa ako netko ima mjesta u garaži i sl.
|
nakon ugodnog dana trčanja po gradu, i 300 obavljenih poziva, evo mene doma...
samo da vam zaželim dobar provod sutra (tj. danas) onima koji idu na rokaj fest... a onima koji ne idu... ko vam kriv... :p :chears: :chears: :chears: :chears: :chears: |
...ja bi isla u subotu samo na elemental i TBF...:)
moram samo odljepit Berena od stolca s kojim je sraso :D |
ja idem u subotu ali tamo negdje okolo ću bit,nisam nabavio karte...al nije mi ni bitno...
|
ja sam u nedjelju popodne na jarunu, al na jednom gederingu, nevezano za rokaj. brijem da sutra (sabat) ipak idem pa ono... vidjamo se :)
|
Citiraj:
|
sinoć nismo bili jer nije bilo potrebe :D slušali smo u stanu sve,čulo se dosta jako... :D ali je večeras pijanka! :chears:
|
jučer je nama koji radimo tamo bila za***ancija... poslje postavljanja stvari koje je trebalo, do kojih 8 ništa posla... a onda je dosta ljudi prebačeno na ulaz jer je bila navala... ali lijepo je kada možeš otići slušati neki bend ispred prvog reda... :D
|
hm jel ima karata na ulazu ili samo tam di su bile u pretprodaji???
|
Mislim da se i večeras sluša s balkona :D kiša pada za popizdit :zdero2:
|
Citiraj:
Bilo je odlično. Za vrijeme kiše smo igrali nogomet tak da je cijelo vrijeme bila akcija :) Sranje je jedino što su TBF i Majke morali zbog kiše prebaciti pod šator pa je bilo jako malo mjesta, užasno vruće i zagušljivo. Majica kratkih rukava mi je bila toliko mokra da sam je mogao cijediti, a baš čistu obukao nakon kišnog nogometa. |
Pas mater vec mi je prekipjelo, vec tri dana ih slusam kak peglaju, covjek nemre oko ubit na miru:nono::nono:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |