|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Preporuka za zvučnike
Eto, dolazi Božić, a vrijeme je darivanja pa komu bolje podariti nešto nego sebi Zezam se, tražim kvalitetne zvučnike sa 2 speakera i eventualno subwooferom, dakle 2 ili 2.1 sustav, da ne košta brdo para (recimo 500 kn +/- stotinjak kn) i da je zbilja kvalitetan. Preporuke? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pogledaj Creative Labsove, prilično jeftinih ima |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Isto tako pogledaj i Genius. Ja sam prošle godine kupio njihove 2.1 i mogu ti reć da gruvaju na integriranoj zvučnoj. ne vjerujem da koštaju više od 300. Ali Božić je sad se treba trošiti Sad ću ja ovih dana također pokloniti samome sebi( što ćeš kad mi nitko neće ) jedan lijepi Seagateov disk,a možda i još štogod.![]()
|
|
|
#4 |
|
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Ako mora bit 2.1 uzmi Creative Inspire T2900 Ali toplo ti preporucam Creative 5.1 T5400, 740kn Jer 5.1 kod filmove je nesto genijalno. Sasvim drugi osjecaj. Ovo T ti znaci da imaju na satelitima visokotonce. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Reče čovjek da ne košta brdo para...a ti na 750 ![]()
|
|
|
#6 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
I ja bih rado 5.1, ali ih nemam gdje staviti u sobi A većinu para planiram potrošiti na utišavanje kompa (ventovi, pasivci...), pa ne ostaje baš puno za nekakvu egzotiku. Trebaju mi kvalitetni zvučnici po razumnoj cijeni i to je to.Hvala na prijedlozima! ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja furam 2.1 sustav od MS za 90 kn.Bolje ne želim kupovat dok ne kupim bolji komp i posebnu zvučnu.Ovi zvučnici deru super!
|
|
|
#9 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Unregistered User
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
ma kupi slušalice(dobre neke) i uživaj,nema tih zvučnika koje će ti pružit užitak kakav mogu ogromne slušalice... a za 500 kn moš kupit pravu pilu... ja jučer uzeo sony-jeve mdr-150 za 160 kn i mlate... nisu velike,nisu skupe,al kad zvuk provučeš kroz dfx...mmmmmmm... inače mi je najbolji setting: u winampu ekvivalizator na headphones+ dfx-ov na mega bass uz bass na 10... probaj... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Unregistered User
|
Citiraj:
|