![]() |
Preporuka za zvučnike
Eto, dolazi Božić, a vrijeme je darivanja pa komu bolje podariti nešto nego sebi :D
Zezam se, tražim kvalitetne zvučnike sa 2 speakera i eventualno subwooferom, dakle 2 ili 2.1 sustav, da ne košta brdo para (recimo 500 kn +/- stotinjak kn) i da je zbilja kvalitetan. Preporuke? |
Pogledaj Creative Labsove, prilično jeftinih ima
|
Isto tako pogledaj i Genius.
Ja sam prošle godine kupio njihove 2.1 i mogu ti reć da gruvaju na integriranoj zvučnoj. ne vjerujem da koštaju više od 300. Ali Božić je sad se treba trošiti:D Sad ću ja ovih dana također pokloniti samome sebi( što ćeš kad mi nitko neće:D ) jedan lijepi Seagateov disk,a možda i još štogod. :beer: |
Ako mora bit 2.1 uzmi Creative Inspire T2900
Ali toplo ti preporucam Creative 5.1 T5400, 740kn Jer 5.1 kod filmove je nesto genijalno. Sasvim drugi osjecaj. Ovo T ti znaci da imaju na satelitima visokotonce. |
Reče čovjek da ne košta brdo para...a ti na 750:D
|
I ja bih rado 5.1, ali ih nemam gdje staviti u sobi:( A većinu para planiram potrošiti na utišavanje kompa (ventovi, pasivci...), pa ne ostaje baš puno za nekakvu egzotiku. Trebaju mi kvalitetni zvučnici po razumnoj cijeni i to je to.
Hvala na prijedlozima!:beer: |
Ja furam 2.1 sustav od MS za 90 kn.Bolje ne želim kupovat dok ne kupim bolji komp i posebnu zvučnu.Ovi zvučnici deru super!
|
Creative Labs Inspire 2400, 2.1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma kupi slušalice(dobre neke) i uživaj,nema tih zvučnika koje će ti pružit užitak kakav mogu ogromne slušalice...
a za 500 kn moš kupit pravu pilu... ja jučer uzeo sony-jeve mdr-150 za 160 kn i mlate... nisu velike,nisu skupe,al kad zvuk provučeš kroz dfx...mmmmmmm... inače mi je najbolji setting: u winampu ekvivalizator na headphones+ dfx-ov na mega bass uz bass na 10... probaj... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |