|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.fortbendnow.com/news/2850...-computer-game Momak je napravio mapu za Counter Strike koja oslikava njegovu školu, a kao "nagradu" je smješten "centar za alternativno obrazovanje" jer se ovo što je on napravio smatra "opasnim i potencijano terorističkim činom" Meni je također u srednjoj školi pala na pamet ideja da napravim mapu za CS na temelju izgleda srednje škole. Zbog toga što sam taj prostor dobro poznavao, i pružao je dosta dobre taktičke mogućnosti za jednu mapu te se proteže na nekoliko katova. Da se zbog toga javim MUP-u? Možda u meni čuči terorist? ![]()
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
A da netko organizira peticiju (meni se ne da ) pa da to pošaljemo. Uostalom, zašto njegovi roditelji ne ulože žalbu......ili i oni misle da im je sin terorist... Amerikanci ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 | |
|
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma kralj ide po skoli i puca ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
I sad ce se lik vratiti u skolu i poceti pucati po ljudima jer su ga izbacili :lol: |
|
|
|
#10 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
buhaha pa ti budi kreativan @duke...zašto mislim da je to čist realno da će se to dogoditi ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam oduvijek sanjao o igri(tipa stalker) smještenoj u moje voljeno selo sa mega detaljima,razrađenoj do sitnice(mislim na mapu)...
|
|
|
#12 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
|
|
|
#13 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hehe kada se sjetim da smo ja i frend u osnovnoj školi u jednoj igraonici u kvartu izmjenili imena botova u Utu sa imenima profesorima to su bili najljepši fragovi ikada ![]() mislim da sam u SADu to napravio..završio bi na robiji ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Bio jedan lik u Njemačkoji prije kakvih godinu dana, rasturio pola škole, i na kraju se ubio Vele da je bio opsjednut CS-om i da je snimao neke akcije, upao naoružan puškama i bombama u školu, pokokao nešto ljudi, htio se ubit bombama, al nisu radile, pa je iskoristio pištaljku , evo i članka ispod.http://www.spiegel.de/international/...449492,00.html Citat: An 18-year-old gun freak wearing a suicide belt and armed with bombs, rifles and pistols stormed into his former school and opened fire on teachers and pupils. Luđak ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eh, eh, ovo bi ja volio isto .Što se tiče teme ti Ameri nisu baš normalni al zapravo kad si razmisliš netko po njihovom uvijek mora platit. Mora bit žrtvenog jarca pa makar bio i taj lik koji je stvarno u krivo vrijeme napravio tu mapu i nema veze sa nedavnim događajima. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
#22 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sa zagrebom će to lakše, on je ionako sav ravan, za razliku od rijeke ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemoj mi druže ti tu sad otom-potom... Ma u biti fora napravljeno za djecu eto,malo da uče i o prometu,ali opet glupo meni da gluplje nemože biti...pa nemože clio kec trošiti 25 litara benze na sat... -a doduše ima i drugih stvari... Inače ovaj dječko je žrtva bolesnih amerikanaca i to je to. A ovo šta je ova budala napravila prije t godinu u Švabiji,ili ovaj sad nedavno Korejac u americi,to je možda naizgled slično,a opet totalno drukčije...tko to napravi,on to napravi! a ne crta mape na kompu... Ma evo idem baš napravit mapu na CnC gdje Rusi uništavaju i osvajaju cijeli SAD...i to ću mailnut ovima u pentagon i Bushu osobno...hehe,mogu da mi daju nagradu za kreativnost izgleda vojnika Crvenen armije ili da mi fafaju "spolno 'uplovilo"... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
|
|
|
|
#26 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
|
|
|
#27 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A white house za duke nukema???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Premium
|
O Boze budale pa zar toliko mrzi skolu da je i to napravio mozda mu fora rafalat po skoli ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
KozajeZakon.
|
ili ne lol.mozda je tuzno.Oni u SADu zive kao da im je 1984. od Orwellaamandmanima unesena u Ustav.Mozda neki biseri tu kod nas odluce podic hajku o pc igrama.Ako se ne varam imao je (B)latin vec pokusaj ne tako davno... ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma ok je urban jungle s obzirom da je par deckiju na tome radilo. Fizika je kakva je ali s obzirom na budzet mislim da je vise nego dobro...malo je smjesno sto nema uzbrdica i nizbrdica ali meni je fora jer sam u Italji pa da se malo podsjetim...hehe necu komentirati temu,nema smisla...ma ipak moram...ma odoljeti cu... ali jedna zgodna o Amerima... od frenda sestra otisla u Ameriku sa dva zavrsena faxa,oni joj ne vjeruju pa ju provjravaju tako da ju pitaju nesto tipa 35/10...napomena,ali napamet ne sa kalkulatorom kazu oni...ah...sto reci...morao sam...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|