|
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nastaviti ćeš i dalje skidati jerbo tu nećeš neko vrijeme zalaziti... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tornneti.... ![]()
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Predlažem da mjerodavni slože torent sa pravilima foruma, kad se skida - nek se skida ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
meni jos uvijek nije jasno zasto su torrenti tabu na forumu? jedan od hrpe svijetlih primjera: Gameupdates µTorrent |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Linux distre se skidaju preko torrenta, npr. Beta verzije Windows Viste isto je bilo preporučeno skidat preko torrenta od strane MS-a. Nije torrent samo "ilegala", a ako ovi sa Pyrate Bay-a dobiju državu prema njihovom više neće ni postojat ilegalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u torent u nekako mi je torrentspy najbolji ...
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tko je rekao da su torrenti ilegala? ili da trebaju biti tabu tema na ovom forumu? pročitajte pravila. dali se igdje spominje da razgovor o torrentima nije dozvoljen? pogledajte na popis voditelja foruma. zatim tražite postove od njih (nas) sa ključnom riječi "torrent". na taj način možete pronaći informaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
utorrent mi radi sasvim ok
![]() |
#13 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
i Tornneti da nisu mozda Fornetti ![]() Meni je također dobar /censored by admin/ zbog preglednosti, a i /censored by admin/ je ok. Što se tiče klijenta - u početku sam koristio BitComet, a kasnije utorrent. Azureus mi je uvijek javljao onu gresku nat/firewall - pokusavao sam to rijesiti i na kraju odustao od njega, mada kazu da je jedan od najboljih ako ne i najbolji bitorrent klijent. Zadnje izmijenjeno od: horza. 08.06.2007. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
/censored by admin/ za pretraživanje torrenta a utorrent za download! Zadnje izmijenjeno od: horza. 08.06.2007. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
napomena: jedno su torrenti, klijenti za njihovo korištenje i tehnologija kao takva. u tome nema ništa lošega, štoviše fenomenalno je. ali torrent trackeri koji omogućavaju, dozvoljavaju, pa čak i podržavaju ilegalnu razmjenu sadržaja su sasvim drugi par opanaka.
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a tema kao takva nema baš smisla, jer već ima nekoliko tema u svezi torrenta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
i meni uTorrent (cak in na Linuxu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
evo dobar prog za pretrazivanje torrent linkova http://www.p2plife.com/forums/Offici...Page-t334.html
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nigdje ne piše što čovjek skida, pa mu ni ne možete prijettii pravilima ![]() bitcomet radi dobro, posebno kad ga podesiš amlo bolje.. kažu da je azerus (ako se tak piše) isto dobar, ali ako daš veći upload. sa bitcometom možeš 100% skidati, 0% slati. zato je dobar. P.S. znam da neke nerviraju ljudi koji ne uplodaju, ali kakvo je stanje u Hr što se tiće neta sasvim razumno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|