|
![]() |
#1 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Add/Remove programs problem
Evo desio mi se problem koji se pokazao poprilicno velikim. Kada uđem u add remove programs uz pojedini program nemam opciju uninstall pise samo naziv programa, veličina i koliko cesto se koristi. Dosta programa i aplikacija koje imam instalirano uopce nema na add/remove popisu. Da stvar bude jos gora "rucni uninstall" putem start menu >> foldera aplikacije >> opcija uninstall isto ne funkcionira - isto javlja nekakvu gresku ili uninstall prođe neobično brzo, a program ostaje nedirnut. Probao sam nesto preko uninstall opcije u tuneup utilities (inace je nikad ne koristim) isto nista. Skenirao sa Registry Mechanicom, probao restore backup sa istim programom - nista. Na googleu ne mogu bas naci nesto korisno. Pokrenuo programcic add/remove cleaner 2 (mislim da je to pravi naziv nisam 100% siguran) i on pod add/remove nalazi samo hijackthis (koji se niti ne instalira) i nista vise. Problem sam uocio jucer, moguce da se pojavio i prije par dana... Zasad mi se kao jedina opcija cini reinstall windoza (prvi put u par godina). Ako ima netko savjet, prijedlog, ideju bio bih zahvalan... Zadnje izmijenjeno od: morph. 08.03.2007. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm provaj s programom Advanced Unistaller PRO oce li on moci sta vidjet za obrisat stvarno ne znam drugo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uninstall podatci za sve programe se nalaze u registriju pod: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall Neki program ti je izbrisao taj dio ili ti se koruptirao dio registrija. Ne pada mi ništa drugo na pamet.
![]() |
#6 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Kad bih barem znao kako je do toga doslo pa da se ne ponovi opet... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|