![]() |
Add/Remove programs problem
Evo desio mi se problem koji se pokazao poprilicno velikim. Kada uđem u add remove programs uz pojedini program nemam opciju uninstall pise samo naziv programa, veličina i koliko cesto se koristi.
Dosta programa i aplikacija koje imam instalirano uopce nema na add/remove popisu. Da stvar bude jos gora "rucni uninstall" putem start menu >> foldera aplikacije >> opcija uninstall isto ne funkcionira - isto javlja nekakvu gresku ili uninstall prođe neobično brzo, a program ostaje nedirnut. Probao sam nesto preko uninstall opcije u tuneup utilities (inace je nikad ne koristim) isto nista. Skenirao sa Registry Mechanicom, probao restore backup sa istim programom - nista. Na googleu ne mogu bas naci nesto korisno. Pokrenuo programcic add/remove cleaner 2 (mislim da je to pravi naziv nisam 100% siguran) i on pod add/remove nalazi samo hijackthis (koji se niti ne instalira) i nista vise. Problem sam uocio jucer, moguce da se pojavio i prije par dana... Zasad mi se kao jedina opcija cini reinstall windoza (prvi put u par godina). Ako ima netko savjet, prijedlog, ideju bio bih zahvalan... |
Hm provaj s programom Advanced Unistaller PRO oce li on moci sta vidjet za obrisat stvarno ne znam drugo....
|
Pokušaj s ovim programom. Besplatan je i malen. Ima i novija inačica ali nije besplatna.
|
|
Uninstall podatci za sve programe se nalaze u registriju pod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall Neki program ti je izbrisao taj dio ili ti se koruptirao dio registrija. Ne pada mi ništa drugo na pamet. |
Citiraj:
Kad bih barem znao kako je do toga doslo pa da se ne ponovi opet...:nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |