|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Vidi ti dovitljivu Sonju
' Ovo mi se vec odavno vuce po Thunderbirdu za postanje ovdje ali stalno zaboravim staviti. Trazio sam neke preklopnike/kablove koje nisam mogao nigdje naci, pa oko mora nakon svega, prije ili kasnije zalutati na eBay. Nadjem izvjesnu firmu koja se hvali velikim arsenalom manje dobavljivih i zbilja unikatnih kablova. Nista posebno da se na sav taj asortiman ne poziva jedna mlada teta koja vizualno ordinira gotovo svakoj njihovoj ponudi. Moram priznati da je ovo vrlo lukav i nacin kako privuci kupce a da sama firma ne trosi puno slova na promoviranje svojih kvaliteta i manje neuke ne plasi objasnjenima. Primjera radi za otvaranje. Sonja ce po potrebi... Pristekati Codiacu karticu : 1, 2 Asistirati Masnom u stavljanju vodenog : 1, 2 Tor-u pomoci da predje na SATA-u : 1, 2 Bubbi prespojiti LCD-e : 1 Pruziti brzu dijagnostiku za Atha-in stroj : 1, 2 Pogi-u pristekati nadzorne kamere : 1 Privezati laptop Mx-u kojeg cuva bolje od CK-ovog bicikla ![]() 1, 2 Istestirati za Sky-a punjac u autu : 1, 2 I na kraju dana, ako treba, po sumi se prosetati za demonstraciju HDD-a sumnjicavom CK-u : 1 Salu na stranu, ali ovi ljudi stvarno si daju truda u prezentaciji proizvoda koje prodaju. Kad se uzme koliko je tih ponuda... zbilja pohvalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Uh,ja bi kupio sve što ova teta prodaje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bogme, zanimljiv način prezentiranja ![]() još da imaš RL tako nešto... svi bi kupovali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sonja, iz usta joj vonja, a zubi ko u konja ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ili da koristi taj hardware kao svojevrsna pomagala, jelte ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
uuuu sexy
![]() |
#17 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Uf! Baš takav mi je komad hardwarea trebao da me malo razbudi. Sonja, moga možeš up-gradeat kad god hoćeš! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|