![]() |
Vidi ti dovitljivu Sonju
'
Ovo mi se vec odavno vuce po Thunderbirdu za postanje ovdje ali stalno zaboravim staviti. Trazio sam neke preklopnike/kablove koje nisam mogao nigdje naci, pa oko mora nakon svega, prije ili kasnije zalutati na eBay. Nadjem izvjesnu firmu koja se hvali velikim arsenalom manje dobavljivih i zbilja unikatnih kablova. Nista posebno da se na sav taj asortiman ne poziva jedna mlada teta koja vizualno ordinira gotovo svakoj njihovoj ponudi. Moram priznati da je ovo vrlo lukav i nacin kako privuci kupce a da sama firma ne trosi puno slova na promoviranje svojih kvaliteta i manje neuke ne plasi objasnjenima. Primjera radi za otvaranje. Sonja ce po potrebi... Pristekati Codiacu karticu : 1, 2 Asistirati Masnom u stavljanju vodenog : 1, 2 Tor-u pomoci da predje na SATA-u : 1, 2 Bubbi prespojiti LCD-e : 1 Pruziti brzu dijagnostiku za Atha-in stroj : 1, 2 Pogi-u pristekati nadzorne kamere : 1 Privezati laptop Mx-u kojeg cuva bolje od CK-ovog bicikla ;) 1, 2 Istestirati za Sky-a punjac u autu : 1, 2 I na kraju dana, ako treba, po sumi se prosetati za demonstraciju HDD-a sumnjicavom CK-u : 1 Salu na stranu, ali ovi ljudi stvarno si daju truda u prezentaciji proizvoda koje prodaju. Kad se uzme koliko je tih ponuda... zbilja pohvalno. |
Uh,ja bi kupio sve što ova teta prodaje ;):eek: : nuts : : nuts :
|
bogme, zanimljiv način prezentiranja :)
još da imaš RL tako nešto... svi bi kupovali :D |
Zanimljivo :D
Mozda se u paketu dobiju i slikice te tete... :D |
kolko je komad?:D
|
Sonja je zvijer : nuts : kad ce links uvest ovakvo nesto? :D
|
Samo mi nemojte reći da je teše onaj dripac iz auta :))
|
ko više kupi taj ju kreše
|
Ja bi kresla dripca, ipak je on s autom. A njoj dala sendvič. :) Al da je dovitljiva, šta je, je... :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sonja, iz usta joj vonja, a zubi ko u konja :D
|
.. samo se vi smijte .. oni prodaju maglu sto je ocito, al isto tako im za neko vrijeme nece bit potreban kredit kad se oce malo bolja grafa, dok nama 'pametnim' oce.. ;)
|
bezveze. ajd da je bar u toplessu...:D
|
Ili da koristi taj hardware kao svojevrsna pomagala, jelte :D
|
Perverznjaki 'jeni :D
|
uuuu sexy
|
Uf! Baš takav mi je komad hardwarea trebao da me malo razbudi.
Sonja, moga možeš up-gradeat kad god hoćeš! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |