|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Bok ! : hello2 : Evo novi sam na ovom forumu i jako mi se svidio pa bih htjeo nešto pitati. Zanima me kako povezati TV i računalo da mogu snimati npr. filmove na dvd i comp čuo sam da se to može pa me zanima kako ako netko zna molim da mi pomogne. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Moraš kupiti TV karticu (300-600KN). Dobrodošao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
A kad se kupi ta kartica jeli poslije jednostavno ili je komplicirano i jeli treba spajati žicama ili je bežično i zanima me kako to uopče funkcionira i jeli se ta kartica u comp ili u TV uključi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Može ako prikopcas video ili DVD rekoreder na grafu,znaci signal s videa spojis na garfu. Bez videa ili DVD rekoredera ne. Inace VIVO je Video In Video Out- Citiraj:
Na TV karticu se treba spojit antena. E da li je teško rekao bih da nije, al bi moglo biti teško ako bi kupio neku lijevu , jer obicno te nepoznate imaju problema sa drajverima i ne rade kak spada.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako su ti rekli,kupi tv karticu...spojiš antenu,nađer programe i snimaj... ![]() nije komplicirano,uguraš karticu u pci/usb,spojiš antenu,instaliraš drivere i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moraš kupit kao prvo video player/recorder, ako ga nemaš, jer samo s TV-om ne možeš ništa zbog toga što nema izlaz za sliku dok video player/recorder ima. Kad si to priskrbiš, najjeftinija mogućnost, ako ti ne treba TV tuner, je neka capture kartica kao što je ova: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...68305436836841 Zatim na red dolaze TV kartice pa (A)VIVO grafe...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne treba mu Video, jer sam ja sliku direktno slao u TV karticu preko scarta zbog kvalitete slike. Znači što je bilo na TV-u bilo je i na kompu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dali netko zna ako Nvidia driveri imaju mogucnost iskljucivanja overlay -a. Ma zapravo trebam islkjuciti overlay u media playeru classic. Zna netko da se ne trgam po settingsima??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Options > Playback > Output Izaberi način koji ti odgovara.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|