![]() |
Povezivanje compa i TV-a
Bok ! : hello2 :
Evo novi sam na ovom forumu i jako mi se svidio pa bih htjeo nešto pitati. Zanima me kako povezati TV i računalo da mogu snimati npr. filmove na dvd i comp čuo sam da se to može pa me zanima kako ako netko zna molim da mi pomogne. Unaprijed hvala! |
Moraš kupiti TV karticu (300-600KN).
Dobrodošao. |
Citiraj:
|
A kad se kupi ta kartica jeli poslije jednostavno ili je komplicirano i jeli treba spajati žicama ili je bežično i zanima me kako to uopče funkcionira i jeli se ta kartica u comp ili u TV uključi
|
Citiraj:
Citiraj:
Na TV karticu se treba spojit antena. E da li je teško rekao bih da nije, al bi moglo biti teško ako bi kupio neku lijevu , jer obicno te nepoznate imaju problema sa drajverima i ne rade kak spada. |
OK hvala ti na ovako brzim odgovorima
|
Kako su ti rekli,kupi tv karticu...spojiš antenu,nađer programe i snimaj...;)
nije komplicirano,uguraš karticu u pci/usb,spojiš antenu,instaliraš drivere i to je to... |
A ako zapneš postoji tražilicu na ovom forumu koja bi se napokon mogla početi korisititi... ;-)
|
Moraš kupit kao prvo video player/recorder, ako ga nemaš, jer samo s TV-om ne možeš ništa zbog toga što nema izlaz za sliku dok video player/recorder ima. Kad si to priskrbiš, najjeftinija mogućnost, ako ti ne treba TV tuner, je neka capture kartica kao što je ova:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...68305436836841 Zatim na red dolaze TV kartice pa (A)VIVO grafe... |
Ne treba mu Video, jer sam ja sliku direktno slao u TV karticu preko scarta zbog kvalitete slike. Znači što je bilo na TV-u bilo je i na kompu.
|
mislim kaj nije logicno da ako to hoce raditi da nece morati prenositi signal iz tv-a u komp nego ce si onda i spojit antenu u tv karticu... moze to vivo da
|
Dali netko zna ako Nvidia driveri imaju mogucnost iskljucivanja overlay -a. Ma zapravo trebam islkjuciti overlay u media playeru classic. Zna netko da se ne trgam po settingsima???
|
Options > Playback > Output
Izaberi način koji ti odgovara. |
Citiraj:
Thnx! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |