|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Preporuka mobitela do 1500kn
Kupujem jedan mob kao poklon ove dane, a dvoumim se izmedju previse modela pa da radije pitam misljenja drugih. Ono sto mobitel mora imati, ali to je bas pod "mora": BlueTooth Kameru Mp3 Memorije - cim vise Pucajte sa prijedlozima, aparat moze biti ili sam ili na T-Comu, obavezno uhvatite ove karakteristike gore jer mob bez toga ne prolazi. And yes, mora biti nabavljiv u HR (Ri) i to u nekom od shopova.
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
evo ovako nesto k750i - stisni tamo kod cijene pa ce ti ispisati kolko dodje na sve moguce nacine,cini mi se mozda to najisplativije za uzet za tu lovu ak mora bit iz duckasa.Ak sam dobro vidio cijena samog uredjaja je 1498 kn i ima sve kaj trebas ![]() http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=SEK750I
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
|
k750i - 38 MB + Memory Stick PRO Duo 64 MB Znaci i stickonja se dobije sa njime? To bi onda bilo dosta memorije, veci stickovi mi nece trebati, mobo ce koristiti osoba od 57 godina koja se nazalost navikla na razne mp3ce kod dojave poziva i koristenje foticha. ![]() A sto je sa Motorola V3 modelom, jel se to meni cini ili on ima 5mb memorije samo. : stoopid
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
da, ima samo 5Mb memorije, te je radi toga loš izbor. vidi ako imaš za nabavit od nekud V3i . Daleko bolji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Imam k750i i mogu reći da sam prezadovoljan mobitelom.Moja preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
da v3 (obicna) imas samo 5mb meme i vga kameru. tehnicki-isto ko i v500/v600 samo ima fensi izgled. zato je motorola napravila v3i i v3x, osjetno skuplje (ali i bolje) mobove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pogledaj koliko je W810i. Slican je modelu k750 ali ima bolje napravljen onaj joystick,tj uopce ga nema nego ima tipke i malo je noviji model. Manje sanse za kvar. Ako previse premasuje 1500 kn onda je k750i definitivno najbolji izbor. Od V3 i V3i i V3X islicnih V3 modela bjezi sto dalje. V3i i V3X imaju malo bolji software ali se hardware-ski jako malo razliku od V3 tako da se ne slazem da su bolji od navedenog.Previse sam ih popravio i ne mogu uopce reci da je dobar i kvalitetan mobitel. Nikako. Nijedan iz V3 serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
w810i je dosta skuplji od k750, ali dolazi sa 512 stickom...iako mislim da je i k750 sasvim dobar izbor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
Jel ima neki slican mobitel k750i, a samo da nema joysticka? Brine me to, odnosno bojim se da se covo nece sa time snaci. Sto je sa w300i, ima li netko iskustava?
![]() |
#18 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
ja ti predlažem da uzmesh k750i (snaci ce se već),a ako ne možda onda owo...http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=323491 ![]() a owaj w300i mi je malo ružan (ovisi o ukusu),no vjeruem da valja... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
®
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
prcknedl
|
probaj potraziti siemens S75, on nema joystick, ali je i slabiji od K750. ima solidnu 1.3mp kameru, i prima ako se ne varam, RS-MMC kartice. samo, to je dosta stari model, teze ga je naci. tehnicki je skoro identican benq-siemensu C81. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
®
|
atha jesi odluchio što kupiti? OT: kak si naprawio owo u sigu? Jawi na pm Fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
k750 je bila odluka. Fala jos jednom. Sto se tice siga, ako koristis FF, pogledaj source pa samo kopiraj taj dio, izmjeni sliku i to ti je to. Inace, srednji klik mousem na image "nob mrcine" vodi i na sajt. ![]()
![]() |
#26 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|