![]() |
Preporuka mobitela do 1500kn
Kupujem jedan mob kao poklon ove dane, a dvoumim se izmedju previse modela pa da radije pitam misljenja drugih.
Ono sto mobitel mora imati, ali to je bas pod "mora": BlueTooth Kameru Mp3 Memorije - cim vise Pucajte sa prijedlozima, aparat moze biti ili sam ili na T-Comu, obavezno uhvatite ove karakteristike gore jer mob bez toga ne prolazi. And yes, mora biti nabavljiv u HR (Ri) i to u nekom od shopova. |
evo ovako nesto k750i - stisni tamo kod cijene pa ce ti ispisati kolko dodje na sve moguce nacine,cini mi se mozda to najisplativije za uzet za tu lovu ak mora bit iz duckasa.Ak sam dobro vidio cijena samog uredjaja je 1498 kn i ima sve kaj trebas :)
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=SEK750I |
K 610
|
|
k750i - 38 MB + Memory Stick PRO Duo 64 MB
Znaci i stickonja se dobije sa njime? To bi onda bilo dosta memorije, veci stickovi mi nece trebati, mobo ce koristiti osoba od 57 godina koja se nazalost navikla na razne mp3ce kod dojave poziva i koristenje foticha. :) A sto je sa Motorola V3 modelom, jel se to meni cini ili on ima 5mb memorije samo. : stoopid |
da, ima samo 5Mb memorije, te je radi toga loš izbor. vidi ako imaš za nabavit od nekud V3i . Daleko bolji...
|
Citiraj:
|
Imam k750i i mogu reći da sam prezadovoljan mobitelom.Moja preporuka
|
Citiraj:
|
da v3 (obicna) imas samo 5mb meme i vga kameru. tehnicki-isto ko i v500/v600 samo ima fensi izgled.
zato je motorola napravila v3i i v3x, osjetno skuplje (ali i bolje) mobove. |
Pogledaj koliko je W810i. Slican je modelu k750 ali ima bolje napravljen onaj joystick,tj uopce ga nema nego ima tipke i malo je noviji model. Manje sanse za kvar. Ako previse premasuje 1500 kn onda je k750i definitivno najbolji izbor.
Od V3 i V3i i V3X islicnih V3 modela bjezi sto dalje. V3i i V3X imaju malo bolji software ali se hardware-ski jako malo razliku od V3 tako da se ne slazem da su bolji od navedenog.Previse sam ih popravio i ne mogu uopce reci da je dobar i kvalitetan mobitel. Nikako. Nijedan iz V3 serije. |
w810i je dosta skuplji od k750, ali dolazi sa 512 stickom...iako mislim da je i k750 sasvim dobar izbor...
|
Oke, onda ce k750 biti izbor. Motorola je uprskala sa v3, moja Nokia 3220 ima vise meme. :\
Hvala na savjetima decki. |
motorola je uprskala sa dosta mobitela
moja prepuruka ide k750 ima sve kaj trazis, samo pripazi koji software dobijes uz nju da ne dobijes neki brandirani, ako dobijes odmah ga daj na flashanje |
moj je brandirani vodafone, skinul sam s neta drugu temu, ostalo je jos samo ono vodafon live gumb i ikona u meniju. zadovoljan!
|
frend ima brandirani
kad izade iz igre ne radi mu joystick posalje tocno 2 filea prek bluetootha i na trecem se zaledi kad zeli uc u igru se zaledi...... i tako ima svojih musica taj brandirani sw |
Jel ima neki slican mobitel k750i, a samo da nema joysticka?
Brine me to, odnosno bojim se da se covo nece sa time snaci. Sto je sa w300i, ima li netko iskustava? |
Citiraj:
ja ti predlažem da uzmesh k750i (snaci ce se već),a ako ne možda onda owo...http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=323491 ;) a owaj w300i mi je malo ružan (ovisi o ukusu),no vjeruem da valja...:beer: |
Ovaj je super, i njega sad ima no taj mobitel ide meni, a novi mobitel ex vlasniku te Motorole. :D
|
Citiraj:
|
Nisi, vidis da samo ja znam svoje podle planove... :D No dobro, nije to ionako bitno, bitno mi je sada nabaviti jedan mob za chovca.
|
probaj potraziti siemens S75, on nema joystick, ali je i slabiji od K750. ima solidnu 1.3mp kameru, i prima ako se ne varam, RS-MMC kartice. samo, to je dosta stari model, teze ga je naci.
tehnicki je skoro identican benq-siemensu C81. |
Citiraj:
|
atha jesi odluchio što kupiti?
OT: kak si naprawio owo u sigu? Jawi na pm Fala |
k750 je bila odluka. Fala jos jednom.
Sto se tice siga, ako koristis FF, pogledaj source pa samo kopiraj taj dio, izmjeni sliku i to ti je to. Inace, srednji klik mousem na image "nob mrcine" vodi i na sajt. ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |