|
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni osobno bezveze. Trose struju i griju okolinu kucista ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam imao ljubicastu, ali sam je shebao fora su ako cesto radis u mraku za kompom lijepo osvjetle sobu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ja imam 2 uv i 4 zelene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Power Ranger
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
MSI i865 NEO2 - F1SR2 Pentium 4 2,6 HT @ 3,54ghz (273 FSB) - Coolermaster JET 4 2x512mb RAM DDR 433 Kingmax 2.5-3-3-6 Gigabyte 6800NU 16/6@ 415/880 - moddan Heatpipe pasivnjak Hiper 4S525 PSU - 525W - Triple Fan -------------------------------------------------- www.hcl.hr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
neznam kako si uspio staviti 6 neonki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
I ja sam prije bio protiv neonki...dok nisam vidio kako lijepo X-Eye napajanje osvjetljava kućište, a Zalman MFC1 lijepo svijetli odispred...pa sam kupio dvije plave neonke i izgleda svjetski. Sad u svojoj konfi imam dvije plave i dvije UV...a masni mi kaže da se i njemu sviđaju plave neonke. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Protiv neonki i nesviđaju mi se ventilatori sa LED-icama |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zippo61_junior
|
Fuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@iveumag 1. da se mene pita bio bi sankcioniran zbog ovog FUJ...kazes da ti se kuciste ne svida ili ne. 2. post od jedne rijeci je spam 3. ne prijedi torom 4. da mu tor ima nesto za reci rekao bi mu nadalje id.goPLAY 1. ovo s ukusima je ok ali ovo majke ti nije 2. nema vrijedanja a svi znamo koji je nastavak majke ti... ____________________ rasprava je o neonkama u kucistu, dali vam se svidaju ili ne. id.goPLAY ________ ni meni se ne svida kuciste ![]() osobno imam novatron s9 kuciste...kuciste je lijepo..ali nije baš odvec prostrano za sve sto ja želim ![]() lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja sam UV imam, i to 3 komada...obožavam UV i šaranje onim floruscentnim kemijskim olofkama ( koji naziv ![]() ![]() Moje 2 kune i 50 lipa.. ![]() EDIT: Ah, zaboravih UVR plave ventove...kako su kjut u mraku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Jbg maca, ima mu 2.5 godina, kad sam onda starog AMD-a 2400+ kupio to je kuciste doslo, doduse ostalo je jos samo da promjenim kuciste, jer je jedino to ostalo jos... kad samo vec tu, kontam uezi aluminijsko, sta bi preporucio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@candy man-e viš viš..danas idu dvije plave ispod ![]() @id.go.play..pa cuj zavisi sto trazis...mislim da mar prodaje odlicnog čufteka za 400kn, ja ti imam novatrona s9..ok je kuciste..lagano..prednji lcd..dosta mjesta ali ipak premalo za količinu žica koju ja imam ![]() nisam ti baš u kucistima...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imal sam prije neonke. Onda je dosao red na FKT. Moj akvarij za ribice (neverpower sa pleksijem i plavim neonkama) je doniran mom prijatelju. Kupio pošten case i odlucio objavit rat svim ostalima koji imaju neonke. Nazalost, nas grand nagus je ispao izdajica. Trek i ja smo ga zato smjenili sa dužnusti predsjednika FKTa. Ja i dalje mislim da su neonke gay i sve sto svijetli je gay ![]() @Crash: Posto prodajes? Ja sam zanteresiran. (Naravno, za prijatelja ne za sebe you sick mind ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
O neonkama i LED ventovima mislim isto što i Iveumag, jednostavno me ne privlači ni 5%... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Klik na link u sigu ![]() 2x30cm crvene CCFL. zgleda mislim fino ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |