![]() |
Neon under hood
Šta mislite o neonkama ispod kučišta.
ima li ih tko? ja imam crvenu ali nemam digitalac da slikam. |
Meni osobno bezveze. Trose struju i griju okolinu kucista :) Ako vec patis na svjetla uzmi LED ventove :)
|
pa imam i dva 80mm thermaltake-ova venta s crvenim ledicama. ludo
|
vau...
ja imam dvije crvene neonke koje mi nisu ni upaljene, ako netko hoće kupit nek se javi na pm |
ja sam imao ljubicastu, ali sam je shebao
fora su ako cesto radis u mraku za kompom lijepo osvjetle sobu :) |
Citiraj:
ja imam 2 uv i 4 zelene;) i idu jos bar 2 zelene i bar 2 uv |
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam kako si uspio staviti 6 neonki:eek: a, a 10 njih zar to nije malo pretjerano:eek: |
2x10cm plave neonke, 4x30cm zelene neonke, 1x120mm blue led vent, 1x80mm blue led vent, 1x92mm trobojni vent...eto...
|
I ja sam prije bio protiv neonki...dok nisam vidio kako lijepo X-Eye napajanje osvjetljava kućište, a Zalman MFC1 lijepo svijetli odispred...pa sam kupio dvije plave neonke i izgleda svjetski.
Sad u svojoj konfi imam dvije plave i dvije UV...a masni mi kaže da se i njemu sviđaju plave neonke. ;) |
Protiv neonki i nesviđaju mi se ventilatori sa LED-icama
|
|
Fuj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumbs/6408HPIM0255.JPG to je moje bive kučište sa plavim setupom :D |
Citiraj:
|
@iveumag
1. da se mene pita bio bi sankcioniran zbog ovog FUJ...kazes da ti se kuciste ne svida ili ne. 2. post od jedne rijeci je spam 3. ne prijedi torom 4. da mu tor ima nesto za reci rekao bi mu nadalje id.goPLAY 1. ovo s ukusima je ok ali ovo majke ti nije 2. nema vrijedanja a svi znamo koji je nastavak majke ti... ____________________ rasprava je o neonkama u kucistu, dali vam se svidaju ili ne. id.goPLAY ________ ni meni se ne svida kuciste :) sve 5 ali mi se ne svida..prvenstveno mi se ne svida položaj optike. osobno imam novatron s9 kuciste...kuciste je lijepo..ali nije baš odvec prostrano za sve sto ja želim :) lijep pozdrav |
Ja sam UV imam, i to 3 komada...obožavam UV i šaranje onim floruscentnim kemijskim olofkama ( koji naziv :D ) po PCB-u grafe, matične i svem živom, ali ne pretjerivat (doduše, prije jesam, i to debelo)...sad je sve OK i sve floruscira u plavoj i kričavo zelenoj boji i meni se sviđa, i namjeravam još podosta sranja napravit sa UV neonkama i floruscentnom bojom i ako bog da sreće i zdravlja već jednom vodeno pa i njega UV osvjetlit :)
Moje 2 kune i 50 lipa.. :) EDIT: Ah, zaboravih UVR plave ventove...kako su kjut u mraku :D |
meni su te neonke nekako dječje, bez uvrede onih koji ih imaju
kupiti fino i kvalitetno kučište poput čifa i slično i onda stavit 6 neonki, čisti neukus:eek: |
don :D ti to meni :D
gle...6x neonki..ali gle fakat ok izgleda ;) trebam poslikati :P |
Citiraj:
Jbg maca, ima mu 2.5 godina, kad sam onda starog AMD-a 2400+ kupio to je kuciste doslo, doduse ostalo je jos samo da promjenim kuciste, jer je jedino to ostalo jos... kad samo vec tu, kontam uezi aluminijsko, sta bi preporucio? |
Citiraj:
ali jel ima ko neonku ISPOD kučišta?? nešto slično kao na autu |
@candy man-e viš viš..danas idu dvije plave ispod :D
@id.go.play..pa cuj zavisi sto trazis...mislim da mar prodaje odlicnog čufteka za 400kn, ja ti imam novatrona s9..ok je kuciste..lagano..prednji lcd..dosta mjesta ali ipak premalo za količinu žica koju ja imam :( nisam ti baš u kucistima...pozz |
Imal sam prije neonke. Onda je dosao red na FKT. Moj akvarij za ribice (neverpower sa pleksijem i plavim neonkama) je doniran mom prijatelju. Kupio pošten case i odlucio objavit rat svim ostalima koji imaju neonke. Nazalost, nas grand nagus je ispao izdajica. Trek i ja smo ga zato smjenili sa dužnusti predsjednika FKTa.
Ja i dalje mislim da su neonke gay i sve sto svijetli je gay :D @Crash: Posto prodajes? Ja sam zanteresiran. (Naravno, za prijatelja ne za sebe you sick mind ) |
Citiraj:
O neonkama i LED ventovima mislim isto što i Iveumag, jednostavno me ne privlači ni 5%... |
Klik na link u sigu :)
2x30cm crvene CCFL. zgleda mislim fino :) doduše po noći su uglavnom ugašene... |
Citiraj:
jednostavno mi se to ne đasvi:cool: |
Citiraj:
a još poštarina na to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |