|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Moj lagani casemodding-alien style
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
dobrodošao na forum! malo sredi kablovinjei ok bude... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
nekuzim sto je tu modding...samo si stavio svjetlece ventove i neonku!? ofarbaj kučište, stavi koji detalj, posloži kablovinje... ne da se hvalim, ali malo pogledaj moj mod...skini si onaj dokument od 6Mb i siguran sam da ces dobiti ideje! http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40021 Ak trebas kakav savjet samo pitaj... Sretno u modd-anju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Ej bok...a jesam al neam fotić da poslikam..ubrzo update...još nabavio 2 coolera za case i metnuo još jednog na grafu...tako da imam 2 coolera na jednoj grafi...jedan gore jedan dolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kolko vidim desktop tj vizualni dio xpa je sreden xbox temom i style xpom ![]() inace pogodio si moje partyanerks eboje...zeleno nice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
da sve u stilu alien boje:clap: :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
super je samo kaj nish nije moddano kaj je modding stavit neonk u vent s ledicama ok ako je pogledaj moj komp malo je nizhe
![]() |
#8 |
Banned
|
pa to je najjednostavnije....a lijepo izgleda....rađe si kupim za 400 kn onda neko lijepo kučište pa se nemoram ***************at s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
@Metallica-GeForce Fx5600 300*400@308*418 lol111 ja sam svoju digo sa 250 na 400...to ti je lool kad digneš za 60 % |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pa stavio sam lol jer je ***************eno smijeshno kak to da su ti taktovi bili tak niski e el imash ti mozhda stranicu od kompa? i ja planiram radit neshto u stilu aliena ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Napraviš case mod lupanjem čekićem ili batom po kućištu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
ili jednostavno poliješ benzinom i zapališ lool. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zippo61_junior
|
Dođe crno i dobiš dobar mod |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
he he to ti ja i pričam!!!dosta offtopic....evo sad namjeravam spilit stranicu i stavit pleksi i pofarbat kučište crno-crveno style+zelena unutrašnjost! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
e neznam bash el bi to bilo dobro probaj ofarbat u crno kuchishte i onda neke detalje prefarbat u uv zelenu ak bi ti se to sviđalo jerbo ako mislish neki alien modding mislim da ti se crna ne uklapa možda evenutalno ljubichasta bacim neke slike sa ljubichastom posle
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
NHF, ali ovo ja kanta. doslovno. 1. modding = nešto sam napraviti 2. KABLOVI = svi znaju kakav sam frik, ali ovo stvarno se može malo srediti... (vidi sig moj) 3. farba = iznutra preporučam da ofarbaš u crno, puno bolje izgleda onda. kad napraviš idemo dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da ti nije renesis ovo rekao izgovorio bi ti ja svasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bih neke ljude tako rado tukao - shvatiti u full duplex smislu...ali dobro ajde,šta je tu je... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
Ej FLEKS si ti možda GUY GUY GUY???HA?ili homič??: boxers : |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo smo bahati, a? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
zippo61_junior
|
Sad će se počet vrijeđat 100% i Fleksač kad će bit u prodaji zvučna izolacija za kućendare(kućišta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
heh "lagani casemodding": roller : onda je i ovo ![]() http://img193.imageshack.us/my.php?i...malimod5tm.jpg sala ovo je skoro sto ti kazes casemodding sa vodenim hladjenjem http://img193.imageshack.us/my.php?image=komp6hs.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
pa reda radi..he he....ovi svi vaši modovi su ********************c!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pogledajte ovaj....Dečko iz ĐAKOVA:: http://p4.forumforfree.com/kolegin-m...mingforum.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
gledaj, link koji si dao je turpijin. a on je također član ovog foruma. mislim da vrijeđenjem nećeš nikamo. mi ti samo dajemo savjete... evo za ideje možeš pogledati i kako sam ja modao svoju kantu... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17431 => kanta http://forum.pcekspert.com/showthrea...181#post372181 => vodeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
joj pa ne vrijeđam nikog...to tako meni normalna spika...pa hvala na savjetima!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
videl sam gore da ti neko govroio kaj da radish poslushaj savjete koje ti mi damo a onda ako ti se nekaj sviđa onda to napravi ,a a ko ne onda nemoj BTW unutrashnjost morash obojati samo je pitanje kakvom bojom EDIT: evo onog linka koji sam obecho:WArning 56kb/s modem users111 http://fs5.deviantart.com/i/2005/125..._by_ic_art.jpg
![]() |
#29 |
Banned
|
za sad mi je na prvom mjestu napravit bočnu stranicu...sa pleksijem....brzo če update!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|