|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() evo skraceno: ![]() Prebacivao sam 1 TB HDD iz FAT32 u NTFS i sve se zbrckalo! program : Paragon Partition Menager - trajalo 24h prebacivanje iz FAT 32 u NTFS - na zadnjih sat i pol kaze ERROR interrupted by user (a neznam cime sam to prekinuo, ali nisam nista posebno radio na kompu osim iskopcao DRUGI hdd spojen na usb, a i prije sma to napravio dok je radio paragon ovu akciju i sve je bilo ok -taj disk sto se prebacivao je bio na usb spojen, vanjski je 2.5 disk - ja mislio svi podatci mi otisli ![]() -međutim: od 1tb podataka ostalo je 30gb podataka sacuvano. ![]() -disk u my computer pise da je skoro pun a kad selectas i oznacis foldere u njemu vilicina je tih foldera 30gb -prebacujem tih 30gb ca sa njega na drugi disk i idem formatirati ovaj u NTFS pitanja: -jel to program zeznuo ili ja zeznuo convertanje FAT 32 u NTFS? ![]() jos jedno pitanje mozda blesavo: je li 2.5 disk iz laptopa moze najnormalnije raditi spojen interno ( u kucistu dakle) na obicni SATA kabel i SATA strujni konektor od napajanja... jabi nekako ga pricvrstio da mi bude u kucistu ![]() hhhh hvala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zeznuo si se u tome što nisi trebao pretvarati u NTFS pun disk. Trebao si ga isprazniti i onda formatirati u NTFS.
![]() |
#6 | |
Premium
|
bilo je slobodno ~300gb na njemu. ma jebg, treba prvo prebaciti podatke na neki drugi disk i onda kad je ovaj prazan, formatirati ga u NTFS, pa prebaciti nazad podatke... ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Sniperu to nisam očekivao od tebe ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
a ma jebiga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i bolje sam poceo hladiti diskove. prije su bili dosta vruci. smanjio temp za 10-15c boljim rasporedom diskova + ventilatorom jos samo da pitam - kolika je normalna radna temperatura hard diskova u kucistu, i je li hard disk ima nekakvu prevenciju pregrijavanja (ili napravi pozar? ![]() pitam npr, ako netko koristi komp i ne obraca pozornost na temprature (obican korisnik) dakle pitam opcenito za ljude. hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 24.11.2014. u 07:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Acronis disk director je najbolji za kloniranje particija i prebacivanje podataka na diskove. Kakvi crni Paragon :-)
Zadnje izmijenjeno od: max111. 24.11.2014. u 17:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
šta pričaš ti, paragon je odličan software. pogotovo defragmenter, sjetim ga se uvijek iz HDD vremena kako bi posložio podatke otpočetka kod svake defragmentacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
3.5" disk koristi i 5V i 12V. 2.5" disk koristi samo 5V (zato i nije nuzno da dolazi 12V na power connector za 2.5" disk). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|