|
![]() |
#1 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Onboard mrežna driveri
ploča je pod moj komp.. ovako ide situacija.. palim komp u utorak oko 2 popodne.. dignu se windowsi i javi mi da je već netko spojen u mrežu sa IP adresom koju komp ima (192.168.1.2).. reko, vjerojatno mobitel.. gasim wifi na mobu, restartam komp i ruter.. pali se komp ali žuti uskličnik na indikaciji mreže.. idem gledat dal sve štima sa IP adresama.. sve ok, ali net ne radi... restartam opet komp, dignu se windowsi, net radi, ali je crveni iksić na indikatoru mreže.. prčkam po tome, nikako to riješit.. reko, idem izbrisat drivere i ponovo instalirati.. e tek tu počeli problemi.. obrisao realtek drivere, ali sada više ne želi instalirati nikakve.. još sam obrisao sve sa drive cleaner.net. instaliram drivere, ali stoji žuti uskličnik u device manageru, piše the parameter is incorrect i mijenjaju se code 1 i 31. pomislio ja riknula mrežna na ploči.. stavim neku PCI karticu sa VIA čipom, i njoj žuti uskličnik... imam još jednu Dlink PCI mrežnu, njoj stavi realtek PCI 8xxx nešto, a u drugom kompu (s kojeg pišem) piše Dlink DFE-528TX PCI adapter.. dignem live linux, mreža radi... znači nije riknula mrežna na ploči.. okrenul sam gugl naopačke, nigdje riješenja.. samo skini ove drivere ili one.. znači ovo sam isprobao: - driveri sa stranica ploče, sa realtekove stranice i sa cd-a od matične, nijedan ne prolazi - ne želi instalirati nijednu PCI mrežnu - napravio sfc /scannow - napravio chkdsk - preskeniral sa malwarebytes, nema ništa više nemam ideje osim friške instalacije windowsa... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Rucno ubacivanje drivera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Provuci jednom kroz sistem combofix, pa onda provrti ccleaner. Obavezno napravi clean registry-a ccleanerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To je stari štos, dali krpati i/ili kada reći dosta je > ide format i zdravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
to rješava skoro pa sve probleme, a i brže jejednostavno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|